Q.U.B.E. 10th Anniversary fysieke editie

Q.U.B.E. 10th Anniversary fysieke editie

Samenvatting:

De Q.U.B.E. De fysieke versie voor de 10e verjaardag van de Switch is aangekondigd en biedt spelers een frisse kijk op het klassieke puzzelspel met verfijnde beelden, herontworpen gameplay-secties en een geheel nieuw hoofdstuk genaamd Sector 8.

De game is volledig opnieuw opgebouwd en bevat meer dan 100 puzzels om te voltooien in acht niveaus, 46 verzamelobjecten om op te sporen en volledige ondersteuning voor kleurenblinden. Spelers kunnen kiezen tussen de originele versie van de game uit 2012 of de Director’s Cut uit 2014 met een voice-oververhaal en herziene soundtrack, beide met de verbluffende nieuwe beelden van de 10th Anniversary-editie. De game kan op 16 mei 2023 worden gereserveerd.


Q.U.B.E. 10e verjaardag fysieke versie

Fans van het breinbrekende first-person puzzelspel Q.U.B.E. kan de game nu op een geheel nieuwe manier ervaren met de fysieke versie voor de Switch. Deze versie bevat verfijnde beelden, nieuwe gameplay-secties en een heel nieuw hoofdstuk genaamd Sector 8, met 4-6 uur gloednieuwe puzzelgameplay. Spelers kunnen ook kiezen tussen de originele versie van de game uit 2012 met verbeterde beelden, nieuwe puzzels en gameplay-tweaks op basis van feedback van spelers of de Director’s Cut uit 2014 met voice-oververhaal en herziene soundtrack, beide met de verbluffende nieuwe beelden van de 10th Anniversary-editie .

10e verjaardag

De Q.U.B.E. De fysieke versie van de 10e verjaardag voor de Switch is de ultieme viering van tien jaar hersenkrakende first-person actie. De game is volledig opnieuw opgebouwd met gloednieuwe content, waaronder een heel nieuw hoofdstuk genaamd Sector 8. Dit nieuwe hoofdstuk biedt 4-6 uur extra gameplay en nieuwe content voor de jubileumeditie. De game bevat ook meer dan 100 puzzels om te voltooien in acht niveaus, 46 verzamelobjecten om op te sporen en volledige kleurenblinde ondersteuning met symbolen als kleurhulpmiddel.

Spelers kunnen kiezen tussen de originele versie van de game uit 2012 met verbeterde beelden, nieuwe puzzels en gameplay-tweaks op basis van feedback van spelers, of de Director’s Cut uit 2014 met een voice-oververhaal en herziene soundtrack. Beide versies bevatten de verbluffende nieuwe beelden van de 10th Anniversary-editie, waardoor spelers een complete ervaring krijgen.

Gameplay

De Q.U.B.E. De fysieke versie van de 10e verjaardag voor de Switch biedt breinbrekende first-person gameplay met verfijnde beelden en nieuwe gameplay-secties. De game is volledig opnieuw opgebouwd, waardoor spelers een frisse kijk krijgen op het klassieke puzzelspel. De puzzels in Q.U.B.E. 10e verjaardag zijn uitdagend en lonend, met meer dan 100 om te voltooien in acht niveaus.

De beelden van de game zijn verfijnd om een ​​verbluffende ervaring te bieden, met gloednieuwe inhoud en opnieuw ontworpen gameplay-secties. De ondersteuning voor kleurenblinden in het spel gebruikt symbolen als kleurhulpmiddel, zodat spelers met kleurenblindheid toch van het spel kunnen genieten.

Voorbestellingsinformatie

De fysieke versie van Q.U.B.E. 10th Anniversary for the Switch kan op 16 mei 2023 worden gereserveerd. Spelers kunnen de game vooraf bestellen bij geselecteerde retailers of online winkels. De releasedatum van de game moet nog worden aangekondigd, maar spelers die de game pre-orderen, ontvangen deze zodra deze beschikbaar is.

Conclusie

De Q.U.B.E. 10th Anniversary fysieke versie voor de Switch is een must-have voor fans van de serie en diegenen die geïnteresseerd zijn in breinbrekende first-person puzzels. De verfijnde beelden van de game, nieuwe gameplay-secties en een geheel nieuw hoofdstuk genaamd Sector 8 bieden spelers een frisse kijk op het klassieke puzzelspel. Met meer dan 100 puzzels om te voltooien in acht niveaus, 46 verzamelobjecten om op te sporen en volledige ondersteuning voor kleurenblinden, is Q.U.B.E. 10th Anniversary is een game die spelers niet willen missen.

Veelgestelde vragen
  • V: Wat is Q.U.B.E. 10e verjaardag?
    • A: Q.U.B.E. 10th Anniversary is een breinbrekend first-person puzzelspel dat een decennium aan gameplay viert. De game is volledig opnieuw opgebouwd en bevat gloednieuwe content, waaronder een geheel nieuw hoofdstuk genaamd Sector 8.
  • V: Op welke platformen is Q.U.B.E. 10e verjaardag beschikbaar op?
    • A: Q.U.B.E. 10th Anniversary is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder de Nintendo Switch.
  • V: Wat is Sector 8 in Q.U.B.E. 10e verjaardag?
    • A: Sector 8 is een heel nieuw hoofdstuk in Q.U.B.E. 10e verjaardag, met 4-6 uur extra gloednieuwe puzzelgameplay.
  • V: Wat is de Director’s Cut-versie van Q.U.B.E. 10e verjaardag?
    • A: De Director’s Cut-versie van Q.U.B.E. 10th Anniversary bevat een voice-oververhaal en herziene soundtrack, waardoor spelers een complete ervaring beleven.
  • V: Wanneer kan ik de fysieke versie van Q.U.B.E. 10e verjaardag voor de Switch?
    • A: De fysieke versie van Q.U.B.E. 10th Anniversary for the Switch kan vanaf 16 mei 2023 worden gereserveerd.
  • V: Wat is de releasedatum voor Q.U.B.E. 10e verjaardag voor de Switch?
    • A: De releasedatum voor Q.U.B.E. 10e verjaardag voor de Switch is nog niet aangekondigd.