Quest Of Dungeons – Fysieke editie komt op 13 april 2021

Quest Of Dungeons – Fysieke editie komt op 13 april 2021

Uitgever Leoful heeft aangekondigd dat het zijn eigen fysieke editie van de turn-based kerkercrawler Quest Of Dungeons in Azië zal publiceren, met een releasedatum van 13 april 2021.

Naast een fysieke cartridge van de game, bevat elk exemplaar nooit eerder vertoonde illustraties als een omkeerbare hoes! Je kunt hier een exemplaar uit de NintendoSoup-winkel halen (met gratis verzending wereldwijd).

video
play-rounded-fill

Uitgever van videogames Leoful en de Portugese ontwikkelaar Upfall Studios zijn verheugd om een ​​fysieke Nintendo Switch-release aan te kondigen voor de bekroonde turn-based kerkercrawler Quest of Dungeons.

Het is 7 jaar geleden sinds de oorspronkelijke release van Quest of Dungeons. Veel spelers over de hele wereld en op verschillende platforms hebben genoten van de game. Spelers kunnen nu de procedureel gegenereerde roguelike met vijf dappere helden bezitten en ervan genieten in een fysieke Nintendo Switch-release, inclusief een omkeerbare hoes met nog nooit eerder vertoond artwork.

De fysieke Nintendo Switch-editie van Quest of Dungeons wordt op 13 april 2021 in Azië gelanceerd. Pre-orders beginnen op 26 maart.

Over Quest of Dungeons

Kies je held en betreed de kerkers!

Quest of Dungeons is een turn-based dungeon crawler-game: een procedurele roguelike met een retro art-stijl uit het tijdperk van 16-bits games.

Een kwaadaardige Dark Lord heeft al het licht gestolen, en het is aan jou om hem te verslaan en het te herstellen. Speel als een van de vijf dappere helden: Warrior, Wizard, Assassin, Shaman of een geheime ontgrendelbare held. Doorkruis procedurele kerkers, versla de vijanden binnenin en plunder alles wat je vindt om te overleven. Leer nieuwe vaardigheden in Tomes die je onderweg tegenkomt en koop / verkoop items in winkels.

Quest of Dungeons-functies

  • Procedurele kerkers en wapens, waardoor elke playthrough uniek is
  • Uitdagende baasgevechten en missies
  • Vijf speelbare helden, waaronder een heel speciale die wordt ontgrendeld nadat je het spel hebt verslagen.
  • Vier spelmodi en moeilijkheidsgraden om uit te kiezen
  • Permadeath – als je eenmaal sterft, game over man, game over!
  • Vergelijk uw score met spelers over de hele wereld in de online klassementen
Ad