R-Type Dimensions EX – Fysieke release februari 2019

R-Type Dimensions EX – Fysieke release februari 2019

Strictly Limited Games heeft aangekondigd dat het een beperkte fysieke afdruk van R-Type Dimensions EX voor Nintendo Switch uitbrengt.

Over R-Type Dimensions EX

De coin-op klassiekers, R-Type & R-Type II, staan samen op Steam! Vecht door alle 14 Bydo-geĂŻnfecteerde podia in retro 2D-graphics of glanzende 3D-afbeeldingen – en wissel ze met een druk op de knop ‘on the fly’ heen en weer. De nieuwe 3D-afbeeldingen worden vergezeld door volledig opnieuw ontworpen arrangementen van de tijdloze R-Type muzieknummers!

video

Het klassieke spel blijft onaangetast terwijl de nieuwe Infinite-spelmodus continue voortgang mogelijk maakt van het spel tot de uiteindelijke baas … de Bydo zal je deze keer niet ontwijken! Beide speltypen kunnen worden gespeeld als single player of lokale multiplayer. Trek jezelf samen, red de aarde en versla het Evil Bydo Empire !!

Twee complete spellen !: Alle 8 originele R-Type niveaus + alle 6 originele R-Type II niveaus. Klassieke gameplay is ongewijzigd en net zo uitdagend als de originele coin-op-versies.

Hi-Res 3D Graphics + volledig vernieuwde muziek !: Kies tussen 2D-graphics met klassieke, retro-muziek of glanzende 3D-graphics met hippe, herwerkte muziek en geluidseffecten. Schakel tijdens het spelen met Ă©Ă©n druk op de knop tussen grafische en audiomodi!

Nieuwe Infinite Mode !: Met oneindige schepen ben je er zeker van om eindelijk de Bydos te verslaan! Met Stage Select kunt u de gewenste niveaus oefenen en spelen.

Klassieke modus !: Speel de klassieke R-Type & R-Type II net als de originele versie!

Co-Op Mode !: Ga alleen of blaas de Bydos op met een buddy. Speel vriendelijk zonder botsing, of draai het aan voor competitief spel!

Nieuwe functies!
1080p geremastered.
Breek door de kogels met je slow-motionknop, of verhoog je snelheid met de snel vooruitspoelen-knop. In de Infinite-modus kunt u uw schip ook met Ă©Ă©n knop op maximaal zetten!

De fysieke release zal exclusief beschikbaar zijn op de Strictly Limited Games-website in februari 2019. Geen woord over prijzen op dit moment, maar we houden u op de hoogte.