R-Type Final 2 – Lanceert lente 2021

R-Type Final 2 – Lanceert lente 2021

Markeer je agenda schiet fans, voor R-Type Final 2! NIS America heeft bevestigd dat het schietavontuur in het voorjaar van 2021 Nintendo Switch en andere platforms zal bereiken.

De uitgever heeft ook bevestigd dat er ook een fysieke bundel in beperkte oplage voor de game zal worden uitgebracht, met pre-orders vanaf 29 oktober.

video
play-rounded-fill

Over R-Type® Final 2

R-Type® Final 2 komt in het voorjaar van 2021 naar PlayStation 4, Nintendo Switch, pc, Xbox One en Xbox Series X | S voor Noord-Amerika, Europa en Oceanië!

Ervaar de terugkeer van de legendarische side-scroller-serie, nu op moderne platforms.

De beste R-type welke we nu kunnen maken

Nu de breedbeeldverhouding van 16: 9 standaard is geworden, zullen zijwaarts scrollende schietspellen evolueren naar iets spannender.

Wave Cannon-aanvallen door transdimensionale jagers die zijn uitgerust met een vuurkracht die equivalent is aan die van een slagschip. Deze game is grondig gericht op uitingen van hoe vijanden worden vernietigd. Het gevoel van opwinding bij de verwoestingen wordt grondig nagestreefd.

Het toneel dat gedomineerd wordt door rottende organismen. Naarmate nieuwe vijanden worden gegenereerd uit karkassen van de vijanden, hoe meer de speler het spel speelt, hoe sterkere vijanden hij of zij krijgt. Niet alleen de jager van de speler, maar ook de levels zullen evolueren. Dat is R-Type Final 2. Bovendien zijn er nieuwe podia gepland die na de release van het spel zullen worden toegevoegd.

Verbeterde speelbaarheid, vol spannende en plezierige elementen

De moeilijkheidsgraad wordt automatisch aangepast aan de vaardigheid van de speler. Exquise gameplays zullen worden ontmoet met hogere moeilijkheidsgraden die een explosieve toename van de scores bieden. Het garandeert een hoge speelbaarheid van het spel door Score Attack. Aan de andere kant krijgen degenen die niet bekend zijn met R-Type en die nieuw zijn in het spelen van side-scrolling shooter-games een gemiddelde moeilijkheidsgraad, zodat ze een gameplay kunnen vermijden die ‘te moeilijk om te spelen’ is.

De gameplay waarin spelers volledig gebruik maken van Wave Cannon en Force om formidabele vijanden te verslaan, blijft in leven. De game wordt zorgvuldig gemaakt om manoeuvreren en game-ontwikkeling tot stand te brengen die unieke kwaliteiten zijn van side-scrolling shooter-games.

Niet alleen de schoten van de vijand, maar ook tactieken met betrekking tot geografische kenmerken, evenals ramaanvallen door gigantische vijanden vormen een bedreiging voor de jager van de speler. De spanning en sensatie van het zich een weg banen door enorme vijanden is iets dat alleen R-Type kan bieden.

Opeenvolgende transdimensionale vechters maken nieuwe verschijningen!

Tientallen vechters die in de vorige serie verschenen zijn gepland om opnieuw te verschijnen, waaronder R-9A, R-9B, R-9D, R-9DH, R-9W, R-9SKW, RX-10, TW- 2 en R-13A.

Er komt een grotere variëteit en uitdrukkingen van de Force- en Wave-kanonnen beschikbaar.

Kleuren en emblemen kunnen naar believen worden gewijzigd.

Deze titel combineert de explosieve actie van de originele games met gemoderniseerde beelden en gameplay-functies, waardoor dit een onmisbare titel is voor zowel nieuwe als oude shoot-’em-up-fans.