R-Type Final 2 – Nieuwe trailer gedeeld – Komt op 30 april

R-Type Final 2 – Nieuwe trailer gedeeld – Komt op 30 april

NIS America heeft de lanceringsdatum voor R-Type Final 2 in het westen onthuld. Het shooter-avontuur wordt op 30 april uitgebracht voor Nintendo Switch en andere consoles in Noord-Amerika, Europa en Oceanië. / p>

In Japan wordt de game een dag eerder uitgebracht, op 29 april.

Inaugurele Flight Edition

Bovendien zijn nu pre-orders voor een “Inaugural Flight Edition” geopend. Deze gelimiteerde editie bevat een exemplaar van het spel, samen met “de officiële soundtrack-cd, een softcover-kunstboek en een verzamelbox”. Het is beschikbaar voor pre-order via Amazon en de NIS America Online Store.

En er werd ook een nieuwe Japanse trailer voor de game gedeeld;

video

Over R-Type Final 2

De R-Type® Final2 Inaugural Flight Edition bevat:

  • R-Type® Final 2 voor Nintendo Switch ™
  • Het kunstwerk van R-Type® Final 2 – Softcover Art Book
  • R-Type® Final 2 Officiële soundtrack van 1 schijf
  • Collector’s Box

De koning van de schutters is terug met de R-Type Final 2 Inaugural Edition. Bestudeer de Bydo en verschillende R-Type-schepen met het softcover-kunstboek The Artwork of R-Type Final 2 en bereid je voor op de vlucht met de officiële R-Type Final 2-soundtrack. Dit en het spel worden geleverd in een verzamelbox!

De legendarische shoot-’em-up-hit is terug met een ongeëvenaarde R-Type-ervaring! Als de nieuwste aflevering van een serie die bekend staat om zijn kleurrijke beelden en hectische schietactie, tilt R-Type Final 2 het op in zijn explosieve debuut op huidige platforms met 3D-graphics en gemoderniseerde gameplay-functies.

Zowel nieuwe als oude spelers kunnen hun ervaring naar wens vormgeven met het op prestaties gebaseerde moeilijkheidsniveau en aanpasbare schepen en piloten, terwijl ze klassieke R-Type-handelsmerken ervaren, zoals de ‘Force’-mechanica en een verslavende gameplay-loop. Navigeer door een heel universum van nieuwe en klassieke podia, neem het op tegen vijanden die evolueren met je prestaties en blaas de concurrentie weg met wereldwijde klassementen in deze opvolger van de veelgeprezen R-Type-franchise.

Belangrijkste kenmerken

  • Verbeterd en geëvolueerd: ervaar de explosieve terugkeer van R-Type op huidige platforms, waar de hectische actie van de originele games moderne beelden en moderne gameplay-functies zoals evoluerende vijanden ontmoet.
  • Universele uitdaging: het op prestaties gebaseerde moeilijkheidsniveau past zich aan de individuele ervaring van elke speler aan, waardoor dit spel toegankelijk is voor zowel nieuwe als oude piloten. Als je klaar bent met het decimeren van de buitenaardse hordes, bekijk dan het wereldwijde klassement om te zien hoe je het doet ten opzichte van andere piloten!
  • Aangepaste uitrusting: personaliseer elk element van je schip, inclusief kleuren, soorten wapens en emblemen. Kies daarnaast uit tientallen vechters die in eerdere series afleveringen verschenen, en pas je piloot zelfs naar wens aan.