Rabbids Adventure Party Demo uit (China)

Rabbids Adventure Party Demo uit (China)

Ubisoft heeft een gratis demo uitgebracht voor Rabbids Adventure Party, een aanstaande exclusieve titel in China voor de Nintendo Switch.

Alleen China

Om de demo uit te proberen, moet je deze inwisselen door de code “D3GM-3304-381B-X07B” in de Nintendo eShop te gebruiken.

Helaas is dit echt alleen China op dit moment; Houd er rekening mee dat dit alleen werkt op Tencent Nintendo Switch-systemen die in China worden verkocht. De demo is speelbaar van 31 juli tot 10 augustus 2020.

video
play-rounded-fill

Over Rabbids: Adventure Party

Een officiële Engelse titel en releasedatum zijn momenteel onbekend. Ontwikkeld door Ubisoft Chengdu, ziet het gezelschapsspel voor vier spelers met vier spelers de Rabbids terug in de tijd reizen naar het oude China in een wereld die is geïnspireerd op Journey to the West.

Het verhaal beschrijft dat de gekke konijnen opnieuw heen en weer reisden door tijd en ruimte. Deze keer braken ze de wereld van Journey to the West in en werden de Tang Sanzang en Sun Wukong. , Zhu Bajie en Sha Wujing begeleiden vierkoppige groep. De scènes in het spel worden gepresenteerd in een oosterse stijl en verschillende spellen testen de reactie, het geheugen, enzovoort van de speler.

Er zijn vijf minigames die tot vier mensen kunnen ondersteunen om samen plezier te hebben. De vijf kleine games in deze versie hebben richtingstest, hortensia, tijdaftelling, botsauto en rocker. In de richtingstest zullen de twee goden die dezelfde en de tegenovergestelde richting vertegenwoordigen de richting aangeven, je moet snel reageren en de overeenkomstige richting aanwijzen; het hortensiaspel moet de hortensia in de handen van andere mensen grijpen en de beroofde persoon moet proberen te ontsnappen zonder gepakt te worden.

Hoe langer de wachttijd, hoe hoger de score; het aftellen van de tijd is om het concept van tijd van de speler te testen; het botsautospel is om andere mensen ertoe te bewegen de score te halen, als deze uitvalt, wordt de score in mindering gebracht; de laatste shake is om snel het handvat te schudden om de fee perzik te stelen, maar let altijd op de sporen van de onsterfelijke, wees niet te vinden.