Rabbids: Party of Legends – Eerste 16 minuten

Rabbids: Party of Legends – Eerste 16 minuten

Rabbids: Party of Legends is onlangs gepubliceerd op Nintendo Switch, en geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in wat nieuwe gameplay. Je kunt 16 minuten aan gameplay zien dankzij Nintendo Hall.

video
play-rounded-fill

Over Rabbids: Party of Legends

In dit humoristische gezelschapsspel ga je samen met de Rabbids op een onvergetelijke zoektocht! Ga met ze mee op een fantastische reis vol humoristische situaties en interessante persoonlijkheden. Verzamel je vrienden en familie voor het meest spectaculaire Rabbids-feest ooit en geniet van een overvloed aan enorm vermakelijke minigames.

– Neem deel aan lokale multiplayer met maximaal vier andere spelers. Maak een unieke afspeellijst met je favoriete minigames om de ideale feestavond te creëren. Pas de complexiteit en controles aan zodat iedereen kan deelnemen. – Ontdek vier hoofdstukken van een klassiek verhaal boordevol vermakelijke activiteiten, humoristische gebeurtenissen en geweldige personages.

Bovendien kunnen Nintendo Switch-spelers soepele en nauwkeurige bewegingsbesturing ervaren om volledig op te gaan in het feest!

Rabbids: Party of Legends is momenteel beschikbaar in zowel fysieke als digitale formaten in de eShop. De game is beschikbaar in de volgende talen: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Spaans en Traditioneel Chinees.

Ad