Rabbids: Party of Legends komt naar het westen Juni 2022

Rabbids: Party of Legends komt naar het westen Juni 2022

Ubisoft verklaarde in hun meest recente financiële rapport dat Rabbids: Party of Legends, dat voorheen alleen in China beschikbaar was, naar het westen zou komen.

De game, ook wel bekend als Rabbids Adventure Party, werd op 5 augustus 2021 voor het eerst gepubliceerd in China voor Switch. Het is een verzameling minigames, zoals de meeste andere Rabbids-games, maar met een Journey To The West-thema. Rabbids: Party of Legends wordt op 30 juni 2022 in het westen uitgebracht voor Nintendo Switch en Google Stadia.

video
play-rounded-fill

Over Rabbids: Party of Legends

Rabbids: Party of Legends bevat 50 minigames waarin spelers worden uitgedaagd om belachelijke houdingen aan te nemen, tegenstanders omver te werpen, chilipepers om te gooien, te pronken met hun danstalenten en meer. Lokaal kunnen maximaal vier mensen 2v2 of gratis spelen. Spelers kunnen ook aangepaste afspeellijsten maken van hun favoriete minigames en de moeilijkheidsgraden van de AI kunnen worden aangepast, waardoor het spel geschikt is voor spelers van alle leeftijden en leuk is voor het hele gezin.

Om zichzelf en de andere Rabbids naar huis te sturen, moeten de Apenkoning en zijn handlangers Pigsy, Sandy en Tripitaka hun reis opnieuw volgen. Het plot is verdeeld in vier aktes, die elk plaatsvinden in een apart deel van het spelbord en spelers meenemen op een reis door het magische land.

Voor Rabbids: Party of Legends haalde het ontwikkelteam van Ubisoft Chengdu inspiratie uit de traditionele Chinese iconografie en probeerde oosterse en westerse gevoeligheden te versmelten, waarbij een essentieel element van de Chinese cultuur werd gecombineerd met de vrolijke, excentrieke en soms oneerbiedige Rabbids. houding.

Ad