Race tegen de dood in Coffin Dodgers

Race tegen de dood in Coffin Dodgers

Wales Interactive heeft Coffin Dodgers aangekondigd, voor de Nintendo Switch. Dit is een vrolijke funracer ontwikkeld door Milky Tea Studios. In dit titel snel je op scootmobiels door de straten van een dorpje bevolkt door oude mensen.

Waar eerst nog een rustieke sfeer heerste, zit de dood de oudjes nu op de hielen.

Over Coffin Dodgers

Coffin Dodgers laat je de rol op je nemen om een ​​van de zeven eigenzinnige bewoners van het bejaardentehuis te redden, die elk voor hun ziel racen in ‘gepimpte’ mobiliteitsscooters tegen niemand minder dan Magere Hein zelf. Onze oude helden zijn bewapend met een verscheidenheid aan zelfgemaakte wapens en gadgets om alles aan te pakken wat Grim Reaper en zijn Zombie-leger op hen kunnen gooien. Kun je het pensioneringsdorp overleven?

Spelers moeten het opnemen tegen The Grim Reaper en andere deelnemers tijdens een 13-races Championship, waar alleen de meest bekwame racer zal overleven. Er zijn 4 verschillende gebieden binnen de Sunny Pines Retirement Community, elk met zijn eigen mini-toernooi, waarin je rang tegen andere concurrenten ervoor zorgt dat je doorgaat naar de volgende fase; maar eindig de bodem van de stapel en de Reaper krijgt je ziel. De laatste race vindt plaats over elk van de 4 gebieden in een straight shoot-out tussen jou en de Magere Hein.

Naarmate het spel vordert, wordt de game-omgeving steeds apocalyptischer, terwijl de schaduw van Grim langzaam Sunny Pines overspoelt. Pas op voor Grim’s gevolg van duivelse vrienden terwijl ze proberen je voortgang te stoppen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Race en vecht tegen Magere Hein en zijn leger van zombies.
  • Red een van de 7 eigenzinnige bewoners van het bejaardentehuis
  • Pas je scootmobiel aan en pas hem aan
  • Speler tegen gevechten en voddenpop fysica
  • 3D open wereld game-omgeving
  • 13 unieke racebanen
  • Verhaal- en tijdspoormodi voor één speler
  • 3D Open World single & online multiplayer-spelmodi
  • Lokale multiplayer versus racemodus (2-4 spelers)

Na zich te hebben teruggetrokken om te herstellen van de verantwoordelijkheden van het beroepsleven, hebben de bewoners van Sunny Pines de dagen stilgezogen, het leven kan niet rustiger zijn.

Een griezelige nieuwe bewoner, de heer Grim Reaper, ziet er echter naar uit om het pensioen op zijn kop te zetten. Na jarenlang op aarde de aarde te hebben gesurft om te oogsten, besluit Grim Reaper dat Sunny Pines zijn hoed zal leggen, waar hij zielen kan oogsten vanuit het comfort van zijn schommelstoel. Zeven van de meest sprankelende senioren hebben echter andere ideeën en willen bewijzen dat het leven van Grim in Sunny Pines absoluut niet zal zijn als het fotograferen van vissen in een vat.

De statige zeven besluiten een deal te sluiten met Magere Hein; een scootmobiel racenkampioenschap tot de dood. Als ze kunnen bewijzen dat ze snel en vol leven zijn, overleven en uiteindelijk het kampioenschap winnen, dan zal hij hen toestaan ​​te leven. Echter, te traag en ze zullen worden veroordeeld tot het pensioen dorp in de lucht.

Wat de Reaper het volk van Sunny Pines niet vertelt, is dat als hij eenmaal je ziel neemt hij je terug kan brengen als een van zijn leger van de levende doden; scootmobiel racezombies die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat niemand wint, op welke manier dan ook.

Trailer Coffin Dodgers

video
play-rounded-fill

Het spel moet 13 maart in de eShop van de Nintendo Switch liggen.

Ad