Rack N Ruin – Fysieke release

Rack N Ruin – Fysieke release

Rack N Ruin komt fysiek naar Nintendo Switch, aldus het bedrijf Premium Edition Games. De game werd voor het eerst uitgebracht in februari 2020. Maar hij was tot nu toe alleen beschikbaar als digitale download in de Nintendo Switch eShop. Dit is de eerste keer dat het persoonlijk wordt uitgedeeld.

Er zijn plannen voor zowel een gewone versie als een ‘Retro-editie’. De tweede wordt geleverd met een slipcase, een mini-stripboek, de originele soundtrack en een retro-doos. Beide hebben een handleiding, een uitdagingskaart en een dogtag die je vooraf moet bestellen.

Over Rack N Ruïne

Rack N Ruin is een top-down actie-avonturenspel waarin spelers de demonentovenaar Rack besturen. De speler laat Rack zien hoe hij zijn duistere meester zover kan krijgen om een ​​planeet te corrumperen. Racks reis voert hem door een grote wereld met kerkers, vijanden, puzzels, geheimen en meer.

De kleine wereld zal daar niet alleen zitten, en de beste mensen zullen opstaan ​​tegen Rack. Rack is een felle kleine veroveraar die het gewelddadige einde van vele werelden heeft veroorzaakt. Maar de meester van de overijverige demonenheer wil dat de wereld hem dient. Rack krijgt nog een laatste kans om een ​​wereld op de knieën te krijgen in plaats van hem op te blazen.

Rack is een tovenaar, dus hij houdt niet van zwaar tillen. In plaats daarvan verplaatst hij blokken, draait hij schakelaars om en roept hij magische wapens op om zijn bevelen uit te voeren. Rack heeft veel magische krachten en items tot zijn beschikking. Deze krachten zullen niet alleen worden gebruikt om de vijanden van Rack te doden, maar ze zullen ook worden gebruikt om de vele puzzels van het spel op te lossen. De met de hand geschilderde wereld van Galia is gemaakt in HD en is klaar om ontdekt en geknoeid te worden. Elke zone kan worden beschadigd, zodat de speler de wereld kan veranderen van een gelukkig sprookje in een enge nachtmerrie. Elke keer dat er een stukje van de wereld valt, wordt Rack sterker en komen er nieuwe demonen op die niet aan zijn kant staan. Aan het einde blijft alleen de afschuwelijke spiegelwereld van Galia over. Allen zullen vernietiging, chaos en ondergang tegemoet gaan.

Kenmerken

  • Gebruik 4 elementaire kernwapens om door hordes vijanden heen te branden.
  • Gebruik 24 spreuken, voorwerpen en machines om de dood te bewerkstelligen.
  • Voorwerpen die op verschillende manieren met elkaar kunnen communiceren, afhankelijk van het type elementair wapen dat wordt gebruikt.
  • Je moet ingewikkelde kogelpatronen ontwijken en meer dan 30 verschillende soorten bazen en vijanden doden.
  • Ontdek een magische en vriendelijke wereld en verander het in een nachtmerrieversie van wat het vroeger was.
  • Je kunt kastelen roven, uit kerkers stelen, uit gevangenissen komen, door donkere grotten reizen en oude kwaden wakker maken.
  • Ontmoet de vriendelijke mensen van de stad en neem hun ziel.
  • Los lastige puzzels op en zoek over het hele land naar meer dan 100 geheimen.
  • En natuurlijk iedereen vermoorden!

Op 9 augustus 2022 kun je fysieke exemplaren van Rack N Ruin voor Nintendo Switch pre-orderen. Beide zullen op de site van Premium Edition Games staan.