RAD – Eerste 15 minuten

RAD – Eerste 15 minuten

Vraag je jezelf af of je hebt wat nodig is om te overleven in de vervelende, gemuteerde wereld van RAD op Nintendo Switch?

Dankzij ContraNetwork kun je nu de eerste 15 minuten bekijken.

video

Over RAD

RAD is een 3D-actie-achtige game die zich afspeelt in een post-post-apocalyptische wereld, waar de mensheid niet één keer, maar twee keer een armageddon heeft gehad.

Speel als een hoofdrolspeler in de tienerleeftijd en ga op zoek naar de Fallow – een steeds veranderende, radioactieve woestenij vol met onbekende en onuitsprekelijke wezens.

Maar de toekomst van de mensheid brengt grote persoonlijke kosten met zich mee, want hoe dieper je reist naar onbekende landen, hoe meer je jezelf blootstelt aan gnarly toxines die je fragiele menselijke vorm zullen verwoesten.

Het lot van de wereld hangt af van jou, je vertrouwde vleermuis, en welke vreemde nieuwe vaardigheden je ook krijgt als de wereld om je heen je lichaam verwoest – je draaien en muteren in iets veel minder dan menselijk, maar veel krachtiger.

Maar vergeet dat allemaal – pak die zoete vleermuis en help de wereld te redden … of wat er nog van over is!

Nadat de wereld lijdt aan twee verwoestende apocalyps, is het aan spelers om terug te gaan en zich aan te passen in de overgebleven nucleaire woestenij!

RAD is nu verkrijgbaar bij de Switch eShop voor $ 19,99 USD.