RAD – Launch Trailer

RAD – Launch Trailer

Bandai Namco Entertainment heeft de officiële lanceringstrailer voor RAD gepubliceerd. RAD arriveert op 20 augustus 2019 via de Nintendo Switch eShop in het westen.

video
play-rounded-fill

Over RAD

BANDAI NAMCO Entertainment America Inc. en Double Fine Productions hebben de officiële lanceringstrailer vrijgegeven voor de komende rogue-achtige titel, RAD.

Om de unieke esthetische en rockende gameplay van RAD goed uit te leggen, vonden BANDAI NAMCO en Double Fine het het beste om fans een muziekvideo voor de titel te presenteren. Dus draai je boombox omhoog en bekijk de geheel nieuwe trailer hier, met het nummer “Remade Again” van David Earl.

In RAD nemen spelers de rol aan van een tienerprotagonist die zich in de Fallow moet wagen – een steeds veranderende, radioactieve woestenij vol met onbekende en onuitsprekelijke wezens. Het is hier dat ze de oplossing zullen vinden om de wereld te genezen en het gebarsten, kale landschap te transformeren in een weelderige bron van nieuw leven. Maar de toekomst van de mensheid brengt grote persoonlijke kosten met zich mee, naarmate de diepere spelers naar onbekende landen reizen, hoe meer ze zichzelf blootstellen aan gnarly toxines die hun fragiele menselijke vorm zullen verwoesten.

Het lot van de wereld hangt af van jou, je vertrouwde vleermuis, en welke vreemde nieuwe vaardigheden je ook krijgt als de wereld om je heen je lichaam verwoest – je draaien en muteren in iets veel minder dan menselijk, maar veel krachtiger.

RAD geeft officieel uit op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Steam op 20 augustus 2019.