Radical Rabbit Stew – Eerste 20 minuten

Radical Rabbit Stew – Eerste 20 minuten

Zal Radical Rabbit Stew een storm op je Nintendo Switch veroorzaken? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 20 minuten bekijken.

In het spel in retrostijl zien spelers vurige konijnen in kookpotten plonsen, terwijl ze er tegelijkertijd voor zorgen dat ze hetzelfde lot vermijden!

video

Over Radical Rabbit Stew

Zet je superlepels klaar en sla die gekke konijnen in pannen om de ruimtekoks te bevrijden – maar denk snel, anders vallen de konijntjes aan!

Met hapklare pick-up-and-play-actie, snelle whack-a-rabbit-gameplay, sprankelende puzzels, supergrote baasgevechten, sappige pixelgraphics en een zinderende soundtrack, is Radical Rabbit Stew een haas- actie-arcade puzzelspel dat perfect is voor zowel nieuwe spelers als 16-bit retro-fans.

Belangrijkste kenmerken:

  • Sprankelende puzzels – Zet je tanden in puzzels en uitdagingen met een reeks konijnenvijanden en verkrijg lepels die de gameplay veranderen en puzzels fris en leuk houden.
  • Supergrote baasgevechten – Neem het op tegen unieke bazen, die elk verschillende tactieken nodig hebben om te veroveren. Of je nu vijandige konijnen gebruikt als munitie of inkomende treinen ontwijkt en de chauffeurs uitschakelt, wees bereid creatief te denken om ze allemaal te verslaan.
  • Weelderige Arcade-kunststijl – Leuke en levendige pixelafbeeldingen die tegelijkertijd het geliefde arcadegenre aanvullen en eren.
  • Sissende pick-up-and-play-actie – Geniet van een mix van uitgebreide, zijwaarts scrollende niveaus en kortere lay-outs voor één scherm, en heb de vrijheid om in te springen voor hapklare sessies of versla die gemene konijnen hele werelden tegelijk.
  • Doorgewinterde bank-multiplayer – Spring op de bank om het op te nemen tegen vrienden in een competitieve maar luchtige multiplayer-modus.

Radical Rabbit Stew is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop voor een tijdelijke verkoopprijs van $ 14,39 USD (meestal $ 15,99 USD)