Raging Justice komt

Raging Justice komt

Ex-Rare ontwikkelaar MakinGames en Team17 hebben vandaag aangekondigd dat hun nieuwste project Raging Justice voor de Nintendo Switch komt.

De beat-em-up in klassieke stijl moet nog een releasedatum ontvangen, maar het is zeker iets om op je radar te houden.

Raging Justice is een klassieke beat ‘em up van epische proporties die de woeste charme van het genre razend en tierend de 21e eeuw in sleept!

De stad is in chaos! Misdaad en corruptie vieren hoogtij met gespuis dat een spoor van chaos achterlaat. Het is aan jou om al slaand, trappend en knokkend voor gerechtigheid zien te zorgen tegen dit tuig.

Belangrijkste kenmerken:

Bottenkrakende gevechten: Laat maximaal geweld neerdalen op genadeloze criminelen in woeste side-scrolling gevechten! Ga vechtend door 2D-slachtingen vol adrenaline en onmiskenbaar klassieke gevechten!

Arrestatiebevelen: Doe alles volgens het boekje, waarbij je je vijanden overweldigt en arresteert om gezondheid te krijgen en leveluitdagingen te voltooien, of neem het recht in eigen hand, bewapen jezelf en deel een verwoestende stijl van gerechtigheid uit. Word jij tussen al die bruten de ‘good cop’ of de ‘bad cop’? Wees wel gewaarschuwd, want acties hebben gevolgen…

Raging Justice Trailer

video

We hebben Final Fight flashbacks, wat denken jullie?

Ad