Raiden III x Mikado Maniax bevestigd voor het westen

Raiden III x Mikado Maniax bevestigd voor het westen

NIS America heeft onlangs aangekondigd dat het bedrijf Raiden III X Mikako Maniax voor de Nintendo Switch op westerse markten gaat uitbrengen. Noord-Amerika en Europa kunnen de titel gedurende de zomer van dit jaar kopen.

In oktober van het afgelopen jaar werd gemeld dat Japan Raiden III x Mikado Maniax krijgt. De voorlopige lancering is gepland op 23 februari 2023.

video
play-rounded-fill

Over Raiden III x Mikado Maniax

Raiden III x Mikado Maniax is een opwindende toevoeging in de populaire arcade shoot-em-up-serie en zal je gameplay naar nieuwe hoogten brengen! Voordat je begint aan spannende luchtgevechten, kun je je game personaliseren door bijvoorbeeld de soundtrack, achtergrond en gamemodus te wijzigen.

Kenmerken

  • Verdubbel de vuurkracht: in elke spelmodus kun je twee schepen tegelijk besturen met de Double Play-functie!
  • Kies tussen de originele achtergrondmuziek van het spel en een geremixte versie van hetzelfde nummer, boordevol verschillende trackopties voor elk niveau in Raiden Remixed!
  • Speel tegen andere spelers van over de hele wereld in de wereldwijde ranglijst en bekijk hun herhalingen om een ​​idee te krijgen van waar je het tegen opneemt! Piloot van wereldklasse!

Zowel de fysieke als de digitale versie van Raiden III x Mikado Maniax zal beschikbaar zijn voor aankoop op de Nintendo Switch. Op de website van NIS America kunnen klanten een speciale versie van de game pre-orderen, inclusief een verzamelbox, een poster met de titel ‘Supercharged Schematics’, een telefoonstandaard van acryl met de titel ‘Command Base’, een kopie van de game en twee schijven met de originele soundtrack getiteld “Thundersongs.”