Raiden III X Mikako Maniax – Eerste trailer

Raiden III X Mikako Maniax – Eerste trailer

Moss heeft de eerste trailer vrijgegeven voor hun aanstaande shoot ’em up-game Raiden III X Mikako Maniax. Dit is ons eerste grondige onderzoek van het project. Vorige maand werd Raiden III X Mikako Maniax onthuld voor de Nintendo Switch. De video daarentegen geeft een eerste glimp van de actie.

video
play-rounded-fill

Over Raiden III X Mikako Maniax

Raiden III, een beroemde arcade- en console-shoot ’em up, beleeft zijn platformpremière op de nieuwste platforms met remixen van achtergrondmuziek door fantastische muzikanten gemaakt door Game Center Mikado. Elk level en elk eindbaasgevecht krijgt een nieuwe smaak van SIDEA- en SIDEB-liedarrangementen. GoSatoBan, Heavy Metal Raiden, Fantom Iris, O.T.K., Soshi Hosoi, Daisuke Matsumoto, Cosio, Keishi Yonao, Ryu, Raito en Yu Shimoda behoren tot de artiesten die aan bod komen.

Kenmerken

  • MIKADO MANIAX Exclusieve elementen – Er zijn bijna 20 geüpgradede achtergrondmuziek! Er is ook een nieuwe geluidsoptie toegevoegd, waarmee je de achtergrondmuziek voor elk niveau vrijelijk kunt wijzigen, zodat je je Raiden III-ervaring kunt aanpassen. Er is ook een tool voor het aanpassen van achtergronden en een verticale schermmodus voor geroteerde monitoren voor een nog meeslependere ervaring. Voor meer beginnersvriendelijk gamen kan een nieuw ingebouwde trefferdetectieweergave AAN of UIT worden geschakeld.
  • Gemakkelijker te spelen spelmodi – De game bevat verschillende spelmodi, zoals ‘Gameplay’, een complete port van het arcadespel; “Score Attack Mode”, waarin spelers strijden om de hoogste score in elke fase; “Boss Rush Mode”, waarin je de ene na de andere baaswapens tegenkomt; en meer.
  • Online rankings en replay-uploads – De nieuw opgenomen “World Ranking Mode” bevat online rankings en een “Replay Publish”-tool om je spel online te delen. Deel je privé opgenomen gameplay met andere spelers in het hele land, of analyseer de gameplay van je tegenstanders. Gebruik de online mogelijkheden van de game om het op te nemen tegen mensen van over de hele wereld.

Raiden III X Mikako Maniax wordt op 23 februari 2023 uitgebracht in Japan op de Nintendo Switch. Een westerse releasedatum moet nog worden bevestigd.