Railgrade – Launch trailer

Railgrade – Launch trailer

Een lanceringstrailer voor Railgrade is vrijgegeven door Epic Games en Minakata Dynamics. De managementsim kwam eerder uit op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Railgrade

Railgrade is een managementsimulatiespel over het gebruik van treinen om goederen en energie-industrie te verplaatsen naar een kolonie op een andere planeet. Als beheerder die voor het bedrijf Nakatani Chemicals werkt, is het jouw taak om de infrastructuur van de planeet weer operationeel te krijgen na een rampzalige storing.

Bouw complexe spoorwegnetwerken en gebruik de kracht van treinen om belangrijke industrieën te koppelen aan de middelen die ze nodig hebben. Beheer inputs en outputs om het meeste uit de productie te halen en gebruik multi-level tracks en verschillende soorten engines om supply chains te maken die goed werken.

Om een ​​bloeiende industriële kolonie te herbouwen, moet je strategische beslissingen nemen en creatieve bouwtechnieken gebruiken. Als je het goed doet, mogen de bazen van je bedrijf je misschien leuk genoeg vinden om je terug naar de aarde te laten gaan.

Kenmerken

  • Gebruik gebruiksvriendelijke bouwtools om een ​​complex netwerk van onderling verbonden spoorlijnen te bouwen en te beheren;
  • Maak efficiënte toeleveringsketens door industriële bronnen met elkaar te verbinden en tientallen drukke treinen op de kaart te zetten;
  • Pas uw treinen aan door verschillende locomotieven en vrachttypes te gebruiken, met honderden verschillende combinaties van locomotieven en vracht;
  • Optimaliseer je treinopstelling en plaats sporen strategisch om door moeilijk milieuvriendelijk terrein te navigeren en het meeste geld te verdienen; Pas op voor knelpunten om treinen en hun waardevolle lading in beweging te houden.
  • Investeer in de groei van je steden of gebruik zeppelins om goederen naar andere landen te sturen om meer geld te verdienen. Gebruik de filmische weergavemodus om naar uw treinvloot te kijken.
  • Help een industriële kolonie om weer op de been te komen in een campagne voor één speler met meer dan 50 missies.
  • Gebruik de tokens die je aan het einde van elke missie krijgt om toegang te krijgen tot nieuwe industrieën, upgrades en opties.
  • Stel jezelf op de proef met extra nevenmissies. Verken droge woestijnen om olie te vinden of maak een raketlanceringsprogramma. Gebruik de fotomodus, die een verscheidenheid aan filters en visuele opties heeft, om te pronken met je beste spoorwegconfiguraties.

Railgrade is beschikbaar als eShop-download voor Nintendo Switch.