Rain On Your Parade – Eerste 23 minuten

Rain On Your Parade – Eerste 23 minuten

Zal Rain on your Parade voor Nintendo Switch je meer brengen dan de titel doet vermoeden? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 23 minuten bekijken.

Rain On Your Parade ziet hoe spelers een kartonnen uitgesneden wolk besturen, terwijl ze doelen bereiken door regen te ontketenen om de dag van iedereen te verpesten!

video

Over Rain On Your Parade

Rain on Your Parade is een slapstick-komediespel waarin je speelt als een ondeugende wolk. Speel in een breed scala aan niveaus en ontgrendel nieuwe vaardigheden en mechanica die steeds belachelijker worden. Maak nieuwe vrienden en help hen ook – het is een schattig leedvermaakspel!

Reis de wereld rond

Reis over de wereld en bedenk nieuwe manieren om chaos en chaos te veroorzaken. Verander de perfect droge en zonnige trouwdag in een natte, ontketen donder en bliksem op de steden, breng pandemonium naar supermarktklanten, vernietig de gewassen van boeren, sluip rond militaire bases en laat meteoren op dinosaurussen regenen! Ja, zelfs de dinosauriërs zijn niet veilig!

Ontgrendel nieuwe vaardigheden

Naarmate je vordert in het spel, ontgrendel je nieuwe en meer komische methoden om bedlam te veroorzaken. Gebruik donder en bliksem om mensen uit hun schuilplaats te jagen en dingen in brand te steken, tornado’s om alles wat op zijn pad komt op te zuigen, regen explosief materiaal dat je kunt opblazen en zelfs hele meteoren en nog veel meer.

Kenmerken

  • Verpest de dag van mensen met regen, onweer, bliksem, tornado’s en nog veel meer mogelijkheden.
  • Reis de wereld rond in meer dan 50 niveaus en veroorzaak wanorde en verwoesting in bruiloften, steden, boerderijen, militaire bases, parkeerplaatsen en nog veel meer.
  • Geef de ondeugende wolk een persoonlijk tintje. Teken een uniek gezicht en kies de hoed die hij draagt.
  • Een vrolijke en gekke soundtrack die de aard van het spel weergeeft.

Rain on your Parade is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 13,49 USD (gewoonlijk $ 14,99 USD)