Rainbow Skies komt

Rainbow Skies komt

Rainbow Skies komt naar de Nintendo Switch, zo werd onlangs bevestigd door de uitgever van de game, Eastasiasoft, evenals de studio die de game heeft ontwikkeld, SideQuest Studios. Eind 2023 zal het klaar zijn.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Rainbow Skies

Het rollenspel Rainbow Skies is een strategische RPG. De game is al geruime tijd geleden voor het eerst uitgebracht op PlayStation-platforms, maar verschijnt nu voor het eerst op een Nintendo-console.

Rainbow Skies is een tactisch rollenspel met een opvallend isometrisch perspectief! Verdwaal in een levendige wereld boordevol donkere kerkers en turn-based gevechten zoals het altijd al is gedaan. Je hebt toegang tot een breed scala aan mogelijkheden voor karaktergroei en personalisatie dankzij de tembare monsters, evenals de diversiteit aan wapens, uitrusting en talenten die voor jou beschikbaar zijn. Je zult dit spel keer op keer willen spelen, want er zijn talloze optionele taken, interessante verrassingen en bruisende steden om te verkennen.

Damion staat vandaag een grote dag te wachten. Vandaag is zijn laatste test om monstertemmer te worden, wat een essentieel beroep is in zijn gemeenschap, die vaak wordt aangevallen door monsters. Damion, aan de andere kant, lijdt aan een vreselijke kater die ervoor zorgt dat hij alles verprutst tot het punt dat hij niet alleen de test niet doorstaat, maar ook het monstercomplex vernietigt. Wanneer hij en zijn examinator, Layne, een poging doen om hun fout te verdoezelen, gaat het van kwaad tot erger en als gevolg van een aantal onverwachte situaties komen ze in het vizier van twee concurrerende superkrachten.

Kenmerken

  • Ontdek wat het betekent om een ​​echte vriend te hebben door de avonturen van drie jonge hoofdrolspelers te volgen!
  • Verken een dynamisch universum vol personages, zowel bondgenoten als tegenstanders, die je bij zullen blijven.
  • Vecht in een tactische, turn-based omgeving en ontketen dodelijke vaardigheden!
  • Creëer nakomelingen van een breed scala aan monsters en verhoog hun niveaus om ze aan je groep toe te voegen.
  • Verbeter je personages, wapens en uitrusting, evenals je gevechtsvaardigheden!
  • Ontdek begraven edelstenen en ander waardevol antiek door in het zand te graven.
  • Doe mee aan een aantal verschillende minigames, waaronder een visspel dat om de beurt wordt gespeeld!