Raji: An Ancient Epic is uit

Raji: An Ancient Epic is uit

Raji: An Ancient Epic, een avonturenspel dat zich afspeelt in het oude India, wordt op 18 augustus 2020 gelanceerd voor Nintendo Switch via de Nintendo eShop.

De game wordt exclusief voor Nintendo Switch getimed console.

video
play-rounded-fill

Over Raji: An Ancient Epic

Het verhaal van Raji: An Ancient Epic begint met het begin van een nieuwe oorlog tussen de demonen en de goden. In een poging hun nederlaag in de laatste grote oorlog van duizend jaar geleden te wreken, hebben de demonen de goden uitgedaagd die hen vernederd hadden en het mensenrijk zijn binnengevallen, door hen met uitsterven te bedreigen.

In de veronderstelling dat hun vijanden totaal verslagen waren in de laatste grote oorlog, duizend jaar geleden, waren de mensen in een vals gevoel van veiligheid vervallen, terwijl ze de wegen van alchemie vergaten, terwijl ze genoten van de vrede. Omdat ze zichzelf niet konden verdedigen, vielen steden en forten, waardoor de mensen overgeleverd waren aan de genade van de demonen.

Temidden van de chaos, toen steden en forten vielen en jonge kinderen uit hun huizen werden ontvoerd, wordt een jong meisje genaamd Raji door de goden gekozen om de enige verdediger van het menselijk ras te zijn.

Een verhaal over broers en zussen

Beleef een verhaal over broers en zussen. Raji en Golu zijn zus en broer die zijn gescheiden door de aanvallende demonische hordes en nu midden in de grote oorlog belanden. Raji heeft het op zich genomen om haar broer te vinden en een einde te maken aan deze roekeloze oorlog. </ P >

Dit kan echter alleen gebeuren als ze erin slaagt de macht en list van de grote heer der demonen, Mahabalasura, te doorbreken.

Prachtig artwork

Geïnspireerd door Indiase mythologieën zoals Mahabharata en Ramayana, en door de middeleeuwse architectuur van Rajasthan, geeft Raji: An Ancient Epic een verfrissende nieuwe stijl aan de actie-avonturenscène!

Elke hoek van de game-omgeving is getekend in de Pahari-kunststijl en combineert met de hand geschilderde texturen, weergegeven in 3D, waardoor de Raji: An Ancient Epic een verbluffende en unieke visuele kwaliteit krijgt die je zelden in games ziet.

Tactische gevechten

Diverse wapens en krachten, door de goden aan Raji geschonken, staan ​​tot je beschikking. Ze allemaal beheersen is essentieel voor uw succes, aangezien de demonische horden zich vakkundig aan elke situatie zullen aanpassen; terwijl de Trishul misschien perfect is voor het ene gevecht, kan de machtige Sharanga-boog nodig zijn voor het volgende.

Een universum dat zich afspeelt in het oude India

Ervaar voor de allereerste keer een spel dat zich afspeelt in het oude India en doordrenkt is met hindoeïstische en Balinese mythologie. Je wordt ondergedompeld in het oude India, waar elke hoek smeekt om ontdekt te worden. Van betoverende verhalen uit de overlevering van het spel tot dicht opeengepakte gevechten tegen woeste demonen en bazen, oude puzzels, enorme forten en paleizen, ervaar een verhaal van broers en zussen die vinden zichzelf in het centrum van een goddelijke oorlog.

Ad