RandoMine komt

RandoMine komt

RandoMine voor Nintendo Switch is aangekondigd door Blowfish Studios en Bitmap Galaxy. In Q2 2023 komt de 2D-dwarven roguelite-platformgame uit.

video
play-rounded-fill

Over RandoMine

Als een groep helden die het verdienen, tot halfgoden worden gemaakt in de beroemde Celestial Tavern, is het een geweldige dag. Maar een schijnbaar onschuldig drankje op een feestje kan deze helden niet alleen hun goede naam, maar ook hun gezondheid kosten. Het kan ook honderden gevaarlijke Rando’s uitlaten en de oude herberg vernietigen, maar daar willen we het niet over hebben.

In een vlaag van woede neemt de wijze en machtige herbergier de promoties van de helden weg en verandert een van hen in een ezel. Beide dingen zullen worden opgelost zodra de herberg is gerepareerd. Maak de fouten van vier… nou ja, drie overijverige kampioenen recht door over de hele wereld naar geld te zoeken. Duik in de gevaarlijke ondergrond om goud, edelstenen en andere schatten te delven en vecht tegen dezelfde insecten die deze idioten loslaten.

Gebruik de ijzersterke houweel van Kromp, de betrouwbare schop van Loppathia of de snelwerkende boor van Praask voor hun speciale vaardigheden. Versla lokale tirannen in drie verschillende biomen om van het kwaad in de wereld af te komen, als de halfslachtige helden het kunnen. Als ze dat niet doen, is dat prima! De dood is niets anders dan een last.

Respawn bij de hub, die nog steeds kapot is, en begin opnieuw. Bezoek steden om goud uit te geven aan nieuwe wapens voor de groep en geneeskrachtige bronnen om je beter te voelen na een gevecht. Als iedereen klaar is, pak je voorraden, aai je de ezel en ga je door totdat de herberg is gerepareerd en de helden bier drinken als de nieuwe goden van het rijk.

Alexander Buzgó, die de aankondiging deed, zei: “RandoMine is een leuk, kleurrijk spel dat uren achter elkaar kan worden gespeeld. Helden kunnen kiezen welk personage ze willen zijn en dit van de ene ontmoeting naar de andere veranderen. houdt elke run fris en interessant.