Rare werkte meer dan 1 jaar samen met Super Smash Bros. Ultimate team

Rare werkte meer dan 1 jaar samen met Super Smash Bros. Ultimate team

Rare’s blog zag onlangs een nieuw item, waar het team hun E3 2019-avonturen besprak. Onder de onderwerpen was Super Smash Bros. Ultimate, die de toevoeging van Banjo-Kazooie zag.

Hoe het allemaal tot stand kwam

Ze begonnen met te zeggen dat “we hebben geluisterd, net als de mensen bij Nintendo, en het was een heel trots moment voor ons om dit eindelijk niet meer geheim te hoeven houden en het glorieuze nieuws in de hele wereld te delen”.

Rare zei ook dat “het een vreugde was om te zien hoe hartelijk het nieuws werd ontvangen. Het is een goed bewaard geheim geweest, maar we werken sinds vorig jaar nauw samen met het Smash-team aan dit scheidingsfilter, van alles van bewegingen tot muzikale keuzes. En terwijl een kerngroep van mensen bij Rare hieraan heeft gewerkt, moeten we een speciale schreeuw naar onze eigen Paul Cunningham die onze puntman is geweest om alles over de verschijning van Banjo en Kazooie precies goed te krijgen.

Je favoriete duo bevindt zich in een zeer veilige (zij het met wel 80) handen en we kunnen eerlijk gezegd niet wachten tot iedereen zijn of haar spel kan spelen in het ongelooflijke Smash-universum “.

Ad