Rayman DLC: Rayman in de Phantom Show voor Mario + Rabbids Sparks of Hope

Rayman DLC: Rayman in de Phantom Show voor Mario + Rabbids Sparks of Hope

Samenvatting:

Bereid je voor op een opwindend avontuur, want de langverwachte Rayman DLC, “Rayman in the Phantom Show”, komt eraan in het Mario + Rabbids Sparks of Hope-universum. Deze uitbreiding staat gepland voor release op 30 augustus 2023 en neemt spelers mee op reis naar de mysterieuze dimensie van het Phantom’s Space Opera Network. Het ondeugende personage, The Phantom, is terug en zoekt hulp om de kijkcijfers van zijn kanaal te verbeteren.

Ga mee met Rayman, samen met Rabbid Peach en Rabbid Mario, terwijl ze tv-toestellen verkennen, dramatische gevechten aangaan en ernaar streven om de meest spectaculaire show ooit te maken. Ontketen Rayman’s haircopter-vaardigheid, navigeer door gloednieuwe verticale niveaus en wees getuige van de unieke samenwerking van componisten David Gasman en Christophe Heral voor de originele soundtrack van de DLC. Bereid je voor op een spannende en onvergetelijke ervaring terwijl je je aansluit bij de cast van Mario + Rabbids Sparks of Hope in dit spannende nieuwe DLC-avontuur.


Rayman in de Phantom Show

De wereld van Mario + Rabbids Sparks of Hope staat op het punt nog spannender te worden met de langverwachte Rayman DLC. Deze nieuwe uitbreiding, getiteld “Rayman in the Phantom Show”, komt deze maand uit en belooft spelers een boeiend avontuur als nooit tevoren. Doe met ons mee terwijl we ons verdiepen in de opwindende functies van deze aankomende DLC en wat deze voor spelers in petto heeft.

video
play-rounded-fill

De Phantom Show-DLC

In de Phantom Show DLC zien spelers de terugkeer van het ondeugende personage, The Phantom, uit de vorige game, Mario + Rabbids Kingdom Battle. Deze keer bevindt The Phantom zich in een mysterieuze dimensie die bekend staat als het Phantom’s Space Opera Network. Om de kijkcijfers van zijn kanaal te verhogen, roept hij de hulp in van Rayman en zijn vrienden om de meest spectaculaire show ooit te maken.

Speelbare personages

Rayman staat centraal als de ster van de DLC en voegt zich bij Rabbid Peach en Rabbid Mario als speelbare personages. Elk personage brengt unieke vaardigheden en vaardigheden naar de tafel, waardoor de gameplay-ervaring wordt verbeterd. Rayman’s iconische haarcopter-vaardigheid stelt hem in staat om indrukwekkende luchtmanoeuvres uit te voeren en zijn Rabbid-metgezellen mee te nemen voor de rit. Spelers zullen het fantastisch vinden om de nieuwe verticale niveaus te verkennen, een primeur voor de Mario + Rabbids-serie.

Nieuwe gameplay-functies

De Phantom Show DLC introduceert innovatieve gameplay-functies die spelers op het puntje van hun stoel houden. De gloednieuwe verticale niveaus bieden een nieuw perspectief op de wereld van het spel en vereisen strategisch denken en nauwkeurige platformvaardigheden. Rayman’s haircopter-vaardigheid voegt een spannende dimensie toe aan verkenning en gevechten, en biedt nieuwe manieren om het slagveld te doorkruisen en vijanden te slim af te zijn. Bovendien kan Rayman zijn plunjer-blaster gebruiken in de strijd, waardoor hij een vlaag plunjers loslaat om vijanden te dwarsbomen en de overwinning veilig te stellen.

Stemacteurs en soundtrack

Fans van Rayman zullen blij zijn te horen dat David Gasman zijn rol als de held zonder ledematen opnieuw vertolkt en het personage tot leven brengt met zijn kenmerkende stem. Bovendien bevat de soundtrack van de DLC een samenwerking tussen Christophe Heral en Grant Kirkhope, twee getalenteerde componisten die een originele en meeslepende muzikale ervaring hebben gecreëerd waar spelers van kunnen genieten.

Releasedatum en prijzen

Markeer uw agenda’s, want de Rayman in the Phantom Show DLC wordt gelanceerd op 30 augustus 2023. Spelers kunnen ervoor kiezen om de DLC als een zelfstandige optie te kopen voor $ 14,99 of kiezen voor de seizoenspas of Gold Edition om toegang te krijgen tot deze DLC uitbreiding samen met andere spannende inhoud.

Conclusie

Met zijn boeiende verhaallijn, nieuwe gameplay-mechanismen en geliefde personages is de Rayman in the Phantom Show DLC een onmisbare toevoeging aan het Mario + Rabbids Sparks of Hope-universum. Spelers gaan op een spannende reis door tv-toestellen, nemen deel aan dramatische gevechten en creëren samen met Rayman en zijn vrienden de ultieme show. Maak je klaar om een ​​nieuwe dimensie van plezier en opwinding te ervaren in deze langverwachte DLC.

Veelgestelde vragen:
  • 1. V: Kan ik de Rayman DLC spelen zonder de hoofdgame te bezitten?
    • A: Nee, de Rayman DLC is een uitbreiding voor de Mario + Rabbids Sparks of Hope-game en vereist het basisspel om te spelen.
  • 2. V: Wat is de seizoenspas voor Mario + Rabbids Sparks of Hope?
    • A: De seizoenspas geeft toegang tot alle drie de DLC’s, inclusief de Rayman in the Phantom Show-uitbreiding, tegen een gereduceerde prijs.
  • 3. V: Zal ​​de DLC beschikbaar zijn op alle platformen?
    • A: Ja, de DLC is beschikbaar voor Nintendo Switch-, PlayStation-, Xbox- en pc-platforms.
  • 4. V: Zijn er nieuwe vijanden in de Phantom Show DLC?
    • A: Hoewel specifieke details over nieuwe vijanden nog moeten worden onthuld, kunnen spelers nieuwe uitdagingen verwachten in de DLC.
  • 5. V: Kan ik de Gold Edition kopen nadat ik het basisspel apart heb gekocht?
    • A: Ja, spelers kunnen upgraden naar de Gold Edition om toegang te krijgen tot extra content, inclusief de DLC’s, nadat ze de basisgame hebben gekocht.