Rayman Legends: Definitive Edition patch lost framerate issues op

Rayman Legends: Definitive Edition patch lost framerate issues op

Toen Rayman Legends: Definitive Edition voor de Nintendo Switch in September zijn opwachting maakte zette veel mensen vragen bij de titel ‘Definitive Edition’.

Vooruit de game bevat alle extra karakter skins en dergelijke maar de problemen met de framerate waren echt een probleem waardoor de game soms simpelweg niet eens meer leuk was om te spelen. Wij hebben hem hier daarom ook een tijdje links laten liggen … en wij houden van Rayman dus dat zegt ook wat.

Tel daarbij nog even de laadtijden die echt niet meer van deze tijd zijn op en je hebt een recept voor een leuke game gone bad.

Patch

Maar Ubisoft heeft eindelijk nu een patch gereed die deze problemen zal aanpakken;

We appreciate your patience concerning performance issues that some of you may have encountered while playing Rayman Legends: Definitive Edition on the Nintendo Switch. This latest patch, available for download now, reduces loading times between levels and fixes frame rate-related issues as well.

Wij gaan hem sowieso een herkansing geven want zoals we al zeiden, wij houden van Rayman en hopen dan ook dat deze patch de game eer aan doet. Daarnaast zien we heeel erg graag een 4de Rayman game komen… Geef ons maar meer Rayman Ubisoft!

Ad