Read Only Memories: NEURODIVER aangekondigd

Read Only Memories: NEURODIVER aangekondigd

Heb je genoten van 2064: Read Only Memories? Als dat zo is, dan is deze aankondiging iets voor jou!

Ontwikkelaar MidBoss heeft aangekondigd dat Read Only Memories: NEURODIVER, het vervolg op cyberpunkmysteriespel 2064: Read Only Memories, in 2021 naar de Nintendo Switch gaat.

video
play-rounded-fill

Over Read Only Memories: NEURODIVER

Read Only Memories: NEURODIVER, het volgende mysterie-avontuur dat zich afspeelt in de wereld van MidBoss ‘2064: Read Only Memories. Keer terug naar de levendige cyberpunkwereld van Neo-San Francisco uit 2064: Read Only Memories, gevuld met vriendelijke en bekende gezichten, waaronder Jess Meas, de genensplitste, hybride advocaat, TOMCAT, de beruchte hacker, en Lexi Rivers, de voormalige politieagent. privé-oog.

Kruip in de huid van ES88, een telepaat met het vermogen om in herinneringen te duiken die wordt gebruikt door MINERVA, een krachtige organisatie die gespecialiseerd is in neurotechnologie en buitenzintuiglijke projectieverschijnselen.

De taak om de Gouden Vlinder op te sporen, een van nature begaafde paranormaal begaafd paranormaal begaafd persoon die ravage aanricht door het onderbewustzijn van Neo-San Francisco, door de Neurodiver te gebruiken om de herinneringen te doorzoeken waarin het zich verbergt. Read Only Memories: NEURODIVER’s Deep Dive-monteur stelt ES88 in staat om informatie te identificeren, manipuleren en ontgrendelen, hoewel overmatig gebruik het geheugen van haar doelwit onherstelbaar kan beschadigen.

NEURODIVER introduceert nieuwe personages, locaties en mechanica, inclusief de mogelijkheid om in de herinneringen van andere personages te duiken en deze te veranderen, evenals gereviseerde kunst en een onopgeloste zaak om te kraken met meerdere eindes.

Belangrijkste kenmerken

  • Speel als nieuw personage ES88, een begaafde esper die in herinneringen kan duiken.
  • Ontdek, manipuleer en ontgrendel de herinneringen van anderen.
  • Bezoek nieuwe locaties en ontmoet nieuwe vrienden in Neo-San Francisco.
  • Bekijk bekende gezichten zoals Jess Meas, Lexi Rivers, TOMCAT en meer.
  • Een bijgewerkte dynamische en kleurrijke kunststijl.
  • Retro-geïnspireerde FM-muziek van Scarlet Moon-artiest, coda.
  • Nog meer anime dan voorheen!

Demo?

Er is momenteel een demo beschikbaar op pc via de Epic Games Store en Steam. Er is geen nieuws of deze demo ergens in de toekomst ook op de Switch beschikbaar zal zijn.