Rebel Galaxy Outlaw aangekondigd – komt in de komende maanden

Rebel Galaxy Outlaw aangekondigd – komt in de komende maanden

Ontwikkelaar Double Damage Games onthulde dat Rebel Galaxy Outlaw in de komende maanden voor de Nintendo Switch zal uitkomen!

video

Wat mag je zoal verwachten?

Dog fights, handel en avontuur in de Dodge-sector.

Uit contanten, pech, uit de pels. Juno Markev heeft een moordenaar achter de hand, een schuld om te betalen en nog meer problemen gaan haar kant op. Rebel Galaxy Outlaw speelt zich af in een vette, blauwe wereld van boeven, truckers, politie en dieven.

Bind een verscheidenheid aan ruimtetuigen aan, plaats een score in een smerige spatiebalk boven een 8-ballenspel, rock tot meer dan 24 uur muziek en speel luchtgevechten met een knokpartij.

In de Dodge-sector is het moeilijk om te overleven – en nog moeilijker om gelijk te krijgen.

Over Rebel Galaxy Outlaw

Rebel Galaxy Outlaw is een prequel voor Rebel Galaxy uit 2015, deze keer laat je je rechtstreeks in de cockpit vallen. Je zult in de rol leven van Juno Markev, een vogelvrije en smokkelaar die rechtdoor ging en zich neerlegde tot de gebeurtenissen samenzweerderden om haar terug naar het leven te slepen.

Nadat een ontmoeting in een schaduwrijke waterput slecht gaat, is je schip in de vuilnisbak en ben je in de schulden van een oude vriend en casino-eigenaar die je een rustbucket en wat advies geeft. Vol met spannende gevechten, unieke schepen en tonnen geweldige muziek, laat Rebel Galaxy Outlaw je achter in een retro-toekomst, doordrenkt van Amerikaanse Americana.

Belangrijkste kenmerken

  • Een volledige verhaalcampagne voor één speler. Maar er is voldoende ruimte om je eigen ding te doen en wat geld te verdienen – of wat chaos. De grote leegte zit vol met drugsverslaafden, agenten, piraten en arbeiders die gewoon proberen te overleven.
  • Unieke Autopursuit-functie maakt ruimtegevechten toegankelijk voor iedereen – speel zoals je wilt, met spelstijlen voor beginners tot veteranen.
  • Sla geld op voor het juiste schip voor de klus. Rust het uit met een breed scala aan wapens, uitrusting en uitrusting. Pas een aangepaste paintjob toe en ga vliegen.
  • Gok op geld en uitrusting bij de plaatselijke drinkplaats met verschillende side-games, waaronder: 8-ball, dice poker, fruitmachines en arcade-spellen.
  • Schuif in je cockpit, schakel de Subspace-radio in en luister naar een van de zeven stations met meer dan 21 uur muziek, DJ’s en commercials – en volledige ondersteuning voor aangepaste soundtracks.
  • Ontmoet en sluit vriendschap met een reeks schetsmatige personages en bel ze om een ​​handje te helpen wanneer dat nodig is. Word lid van de gemeenschap voordat je jezelf in de laatste grens stort!