Re:Call – Launch trailer

Re:Call – Launch trailer

Whitethorn Games en Matas Schmied hebben een lanceringsvideo voor Re:Call samengesteld ter voorbereiding op de release op de Nintendo Switch. Fans krijgen misschien een meer diepgaande kijk op wat het avonturenspel op de manier van een visuele roman te bieden heeft.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Re:Call

De gameplay van Re:Call is gemodelleerd als een visuele roman en speelt zich volledig af binnen de herinneringen uit het verleden van het spelende personage. Het verhaal wordt verteld in flashbacks en de hoofdrolspeler heeft het vermogen om zijn herinnering aan wat er in het verleden is gebeurd te veranderen om een ​​onmiddellijke impact te hebben op het heden. Er staat misschien een bewaker bij de ingang van een deur die een kleine hoofdwond heeft, maar wat als de hoofdrolspeler deze keer een ander middel zou gebruiken om er langs te komen in plaats van de steen die ze de vorige keer gebruikten? Vind oplossingen voor problemen, beïnvloed de gedachten en gevoelens van zowel bondgenoten als tegenstanders en herschrijf de geschiedenis!

Kenmerken

Met Memoirs of a Player kunnen spelers volledig worden ondergedompeld in een epische, verhalende reis met een gevarieerde cast van tien unieke personages, die elk hun eigen kenmerken en dynamiek hebben met de hoofdpersoon van het spel.

De vleugels van een vlinder fladderen… Het veranderen van het verleden kan dramatische gevolgen hebben voor het heden en de toekomst. Maak gebruik van deze bijzondere vaardigheid om uit een fabriek te komen, de schuldige van een misdaad te vinden en je tegenstanders te verslaan.

In de show True Detective worden de gebeurtenissen die ertoe hebben geleid dat de hoofdpersoon zijn of haar capaciteiten verwierf, in het geheim gehuld. Start een onderzoek om erachter te komen wie verantwoordelijk is voor alles wat er gebeurt!

De eShop voor de Nintendo Switch accepteert momenteel bestellingen voor de videogame Re:Call.