Record Of Lodoss War: Deedlit In Wonder Labyrinth komt 16 december

Record Of Lodoss War: Deedlit In Wonder Labyrinth komt 16 december

Playism, WSS Playground en Team Ladybug hebben bevestigd dat Metroidvania-avontuur Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth naar Nintendo Switch en andere grote platforms komt op 16 december 2021. Het bevat opties voor Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Braziliaans Portugees, Russisch, Japans, Chinees (vereenvoudigd en traditioneel) en Koreaans.

video
play-rounded-fill

Over Record Of Lodoss War: Deedlit In Wonder Labyrinth

Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth is een 2D-actie-verkenningsgame “Metroidvania”-stijl, ontwikkeld onder nauw toezicht van de oorspronkelijke maker Ryo Mizuno, waarin het voorheen onbekende verhaal van Deedlit en de gebeurtenissen voorafgaand aan Record of Lodoss Oorlog: Diadeem van het Verbond.

Zowel fans van Record of Lodoss War als geheel nieuwe spelers kunnen volop genieten van dit nieuwste deel in de serie.

Verhaal

Deedlit wordt plotseling wakker op een mysterieuze, onbekende plek. Waar ben ik? Waarom ben ik hier?

Met niemand in de buurt om te reageren, worden haar vragen alleen maar beantwoord met stilte. Op zoek naar antwoorden, gaat Deed uiteindelijk te voet op pad, alleen…

Belangrijkste kenmerken

  • Zwaard- en pijlaanvallen – Gebruik je zwaard voor krachtige melee-aanvallen tegen vijanden binnen bereik, of gebruik projectielaanvallen met je pijl en boog tegen degenen die verder weg zijn.
  • Verwisselbare uitrusting – Rust vrij uit en gebruik zwaarden en pijlen die je onderweg hebt verkregen. De krachtige wapens en gereedschappen die je verwerft, kunnen tijdens je reis in je voordeel worden gebruikt. Je kunt ook wapens verkopen die je niet langer nodig hebt. Verwisselbare Elemental Spirits – Wissel af tussen een selectie van nuttige elemental spirits om de verschillende attributen van Deedlit te veranderen. Tijdens het gebruik van Sylph, de windgeest, richten op wind gebaseerde aanvallen minder schade aan. Wanneer de vlamgeest Salamander in gebruik is, richten op vuur gebaseerde aanvallen minder schade aan.
  • Verhoog het niveau van de elementaire geesten – Je kunt het niveau van je elementaire geesten verhogen door de ‘zielenschreeuwen’ te absorberen die worden gegenereerd wanneer je vijanden aanvalt en verslaat. Het niveau van elke geest wordt weergegeven als het eigen vermogensniveau van Deed. Wanneer het niveau van een waterpas de maximale waarde van 3 heeft bereikt, wordt HP automatisch hersteld.