Red Dead Redemption 2; Vermeld (alweer) – Maar nu door Spaanse retailer

Red Dead Redemption 2; Vermeld (alweer) – Maar nu door Spaanse retailer

De Spaanse retailer Instant Gaming heeft een nogal ongebruikelijke vermelding beschikbaar gemaakt – een Nintendo Switch-versie voor Red Dead Redemption 2.

Niet alleen een controller

Terwijl iemand de Nintendo Switch Pro-controller als een pluspunt in de pc-versie van de game vond. Dit is wel iets heel anders.

De lijst wordt compleet geleverd met een Nintendo Switch-boxart voor Red Dead Redemption 2 en een 2020-startvenster voor de game. Er werd geen prijs vermeld op de site van de winkel. Vergeet niet dat er niets officieel is aangekondigd voor Red Dead Redemption 2 op de Nintendo Switch, dus dit kan vroege informatie zijn of per ongeluk worden vermeld.

Dit is niet de eerste keer dat Red Dead Redemption 2 door een retailer werd vermeld voor de Switch – er gebeurde iets soortgelijks in Australië in 2019.

Maar houd er rekening mee dat ook grotere cartridges een ding lijken te gaan worden. Zou Red Dead Redemption 2 … wat een enorm spel is, zou je het als eerste kunnen gebruiken?

Nou, het maakt me niet echt uit hoe en alles … maar Red Dead Redemption 2 op Switch? Geen vragen en neem mijn verdomde geld aan!!

Ad