Red Dead Redemption – Een Nintendo-platformdebuut

Red Dead Redemption – Een Nintendo-platformdebuut

Samenvatting

Beleef de meeslepende saga van John Marston terwijl Red Dead Redemption het Nintendo Switch-platform op galoppeert.

Doe mee met Marston’s transformatie van outlaw naar held door de grenzeloze landschappen van het Amerikaanse Westen en Mexico. Ontdek de voorloper van het veelgeprezen Red Dead Redemption 2 en omarm de huiveringwekkende Undead Nightmare-uitbreiding. Dompel jezelf onder in singleplayer-avonturen verrijkt met bonuscontent. Wees echter voorbereid op de afwezigheid van multiplayer. Duik in de meeslepende wereld van Red Dead Redemption, nu beschikbaar in de Switch eShop, met een fysieke versie in het verschiet.


Red Dead Redemption is eindelijk hier

Red Dead Redemption, de iconische titel van Rockstar Games, maakt zijn langverwachte debuut op de Nintendo Switch. De opwinding is voelbaar nu de game voor het eerst op een Nintendo-platform verschijnt. De lanceringstrailer viert deze gedenkwaardige gelegenheid en nodigt spelers uit om zich onder te dompelen in het meeslepende verhaal van John Marston.

video
play-rounded-fill

De epische reis van John Marston

Stap in de schoenen van John Marston, een voormalige outlaw wiens leven een dramatische wending neemt wanneer federale agenten zijn familie bedreigen. Gedwongen om zijn eigen verleden onder ogen te zien, begint Marston aan een meedogenloze achtervolging om de bende neer te halen die hij ooit vrienden noemde. Doorkruis de uitgestrekte gebieden van het Amerikaanse Westen en Mexico, elk met een uniek decor voor Marstons zoektocht. Dit verhalende juweeltje dient als voorloper van de blockbuster uit 2018, Red Dead Redemption 2, en verrijkt de overkoepelende sage.

De horror omarmen: Undead Nightmare

Voor degenen die op zoek zijn naar een extra dosis opwinding, is Undead Nightmare hier om te leveren. Dompel jezelf onder in een huiveringwekkende alternatieve realiteit waar de wereld van Red Dead Redemption wordt geteisterd door een meedogenloze horde zombies. Dit iconische horrorverhaal verandert het landschap in een apocalyptisch slagveld. Kan Marston deze nachtmerrieachtige aanval overleven en de wereld weer gezond maken?

Bonusinhoud en Game of the Year-editie

Red Dead Redemption op de Switch biedt niet alleen de kernervaringen voor één speler van zowel de hoofdgame als Undead Nightmare, maar bevat ook bonuscontent van de Game of the Year-editie. Dit omvat extra functies, items en ervaringen die de algehele gameplay verbeteren. Het is echter vermeldenswaard dat multiplayer-inhoud ontbreekt in deze versie.

De Switch-ervaring

Vanaf vandaag kun je jezelf onderdompelen in de wereld van Red Dead Redemption door het rechtstreeks in de Switch eShop te kopen. De digitale versie biedt het gemak van directe toegang. Daarnaast is er een fysieke versie in de maak die op 13 oktober beschikbaar zal zijn, voor diegenen die liever een tastbaar exemplaar hebben.

Conclusie

Kortom, de komst van Red Dead Redemption op het Nintendo Switch-platform is een mijlpaal voor zowel fans van de franchise als nieuwkomers. Het meeslepende verhaal van John Marston belooft samen met de Undead Nightmare-uitbreiding en bonuscontent uren meeslepende gameplay. Of je nu kiest voor de digitale release of wacht op de komst van de fysieke versie, het Wilde Westen wacht op je om ontdekt te worden.

Veelgestelde vragen
 • 1. Is Red Dead Redemption beschikbaar op de Nintendo Switch?
  • Ja, Red Dead Redemption heeft zijn debuut gemaakt op het Nintendo Switch-platform.
 • 2. Kan ik multiplayer spelen in Red Dead Redemption op de Switch?
  • Nee, de Switch-versie van Red Dead Redemption bevat geen multiplayer-content.
 • 3. Wat is de Undead Nightmare-uitbreiding?
  • Undead Nightmare is een uitbreiding die een zombie-apocalypsscenario introduceert in de wereld van Red Dead Redemption.
 • 4. Kan ik Red Dead Redemption fysiek kopen voor de Switch?
  • Ja, een fysieke versie van Red Dead Redemption voor de Switch staat gepland voor release op 13 oktober.
 • 5. Zijn er nog extra toevoegingen in de Switch-versie van Red Dead Redemption?
  • Ja, de Switch-versie bevat bonuscontent van de Game of the Year-editie, die de gameplay-ervaring verbetert.