Redeemer: Enhanced Edition – Komt 25 Juni

Redeemer: Enhanced Edition – Komt 25 Juni

Redeemer: Enhanced Edition, een intens vechtspel, gaat dit voorjaar naar Nintendo Switch komen! Aankondiging was in 2018, de Redeemer van ontwikkelaar Sobaka Studio: Enhanced Edition is gepland voor release op 25 juni.

video
play-rounded-fill

De game wordt uitgegeven door BUKA Entertainment en Ravenscourt in Noord-Amerika. Ondertussen zal Koch Media de distributie van de fysieke versie in Europa afhandelen.

Over Redeemer: Enhanced Edition

Redeemer: Enhanced Edition is een intense moderne kijk op het brawler-genre, waar je met vijanden, hamers, vuurwapens en zelfs de omgeving door vijanden kunt slaan, hacken en schieten.

De game is beschikbaar in 2019 voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Speel als Vasily, ooit elite-medewerker van de grootste Cybernetische wapenfabrikant ter wereld, hij ontsnapte ternauwernood aan een afgezonderd klooster toen het bedrijf zich tegen hem keerde en bereid was om hem tot een van zijn cyborgsoldaten te maken.

Gedurende 20 jaar probeerde hij vrede en harmonie te vinden onder mede-monniken totdat de corporatie uiteindelijk zijn spoor vond en nu de locatie van Vasily binnendringt. Ze hebben hem daarmee nog een laatste kans gegeven op de verlossing.

Ad