Redout 2 – 8 Minuten aan gameplay

Redout 2 – 8 Minuten aan gameplay

Na eerdere vertragingen is Redout 2 nu gearriveerd op Nintendo Switch, en degenen die nieuwsgierig zijn naar hoe de racer is geworden, kunnen wat nieuwe gameplay bekijken. Onze vrienden bij Nintendo Galaxy hebben 8 minuten aan gameplay gedeeld.

video
play-rounded-fill

Over Redout 2

Redout 2 is een eerbetoon aan vintage arcade-racegames en het vervolg op het veelgeprezen Redout, waarin racen door de apocalyptische woestenij van een halfverlaten aarde een populaire sport is in de hele kosmos.

Spannend futuristisch racen met onvoorstelbare snelheden in een uitgebreid verhaal voor één speler en competitieve multiplayer. Redout 2 is de beste anti-zwaartekracht racer, met diepgaande controlemechanismen, uitgebreide hovership-aanpassingen en een fantastische soundtrack.

Controle en snelheid

Ervaar razendsnelle snelheden en een eenvoudig rijsysteem dat Redout 2 een genot maakt om op te pakken en te spelen, maar even lonend voor degenen die het superhoge vaardigheidsplafond willen overwinnen, in de stijl van anti-zwaartekrachtraceklassiekers zoals Wipeout en F-Zero. Buig, loop en duik je een weg door de gekste wendingen en sprongen in de geschiedenis van racegames.

Uitgebreide carrièremodus

Vlieg door honderden evenementen op 36 verschillende circuits die allemaal omkeerbaar zijn! Schiet langs de tegenstander en verover de finish in alles van Arena Races en Time Attacks tot Last Man Standing en dodelijke Boss Races.

Concurrerende Race tegen andere spelers in verhitte online multiplayer-actie. Duik in nieuwe uitdagingen met constant geïntroduceerd gepersonaliseerd materiaal, evenals seizoenen met duidelijke visuele beloningen.

Volledige personalisatie

Kies uit 12 verschillende chassis en ontwerp volledig je eigen hovership met een enorm assortiment aan voortstuwingsorganen, stabilisatoren, roeren, intercoolers, kleppen, magneten, vleugels, spoilers, raketmotoren, kleuren en meer! Met de fotomodus kun je je mooiste high-speed highlights maken en delen.

Soundtrack

Met 51 nummers, waarvan 42 origineel en 9 onder licentie van gerenommeerde elektronische muzikanten zoals de grote Giorgio Moroder en veelgeprezen talenten zoals Zardonic en Dance with the Dead. Gebaseerd op realtime racegegevens, mixen onze muziekmeester-algoritmen soepel en dynamisch nummers.

Redout 2 is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Het ondersteunt de volgende talen: Engels, Frans, Duits, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Spaans en Traditioneel Chinees.