Redout 2 – Gameplay overview

Redout 2 –  Gameplay overview

Redout 2’s uitgever Saber Interactive en ontwikkelaar 34BigThings hebben een nieuw gameplay-overzicht uitgebracht. Het biedt een frisse kijk op de nieuwste inzending van het anti-zwaartekracht (AG) racemerk, dat eind vorig jaar voor het eerst werd geïntroduceerd.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Redout 2

Redout 2 is de toekomst van racen, met 36 verschillende circuits om uit te kiezen, die elk omgekeerd kunnen worden gespeeld voor in totaal 72 circuits. In een aantal spelmodi, waaronder een enorme campagne voor één speler en competitieve online multiplayer voor maximaal 12 spelers op pc, PlayStation en Xbox, en maximaal zes spelers op Nintendo Switch, schiet, tilt en boost je je een weg door je geest -buigzame, adembenemende cursussen.

Met het innovatieve kalibratiesysteem van Redout 2 kun je je hovership aanpassen met een breed scala aan parameters en genieten van de adrenaline van een uitdaging die is aangepast aan jouw smaak.

Functies

  • Redout 2 is leuk om op te pikken en te spelen, met razendsnelle snelheden van meer dan 1.000 km/u en een eenvoudig rijsysteem, maar het is echt de moeite waard voor degenen die het superhoge vaardigheidsplafond onder de knie hebben.</li >
  • Uitgebreide carrièremodus: beleef honderden evenementen op 36 verschillende circuits, die allemaal omkeerbaar zijn! Schiet langs de concurrenten en verover de finish in alles van Arena Races en Time Attacks tot Last Man Standing en dodelijke Boss Races.
  • Concurreren met je vrienden in een competitieve online multiplayer-game. Dompel jezelf onder in nieuwe moeilijkheden door regelmatig nieuw gepersonaliseerd materiaal toe te voegen, evenals seizoenen met extra prikkels.
  • Kies uit 12 verschillende chassis en personaliseer je hovership volledig met een enorme verscheidenheid aan voortstuwingselementen, stabilisatoren, roeren, intercoolers, kleppen, magneten, vleugels, spoilers, raketmotoren, kleuren en meer!
  • Ervaar een toekomstige soundtrack met muziek naadloos en dynamisch gemengd op basis van realtime racegegevens van prominente elektronische muzikanten zoals de grote Giorgio Moroder en erkende talenten zoals Zardonic en Dance with the Dead.
  • Met de fotomodus van Redout 2 kun je je favoriete snelle momenten creëren en delen.