Redout 2 lanceert 2022

Redout 2 lanceert 2022

Uitgever Saber Interactive en ontwikkelaar 34BigThings hebben Redout 2 onthuld, dat in 2022 voor Nintendo Switch en andere grote platforms wordt gelanceerd. Net als de eerste game, bevat dit vervolg halsbrekende futuristische racen geïnspireerd op klassiekers als F-Zero en Wipeout.

video
play-rounded-fill

Over Redout II

Redout II is een eerbetoon aan klassieke arcade-racegames en het vervolg op het veelgeprezen Redout, waar racen door de dystopische woestenij van een halfverlaten aarde een van de populairste sporten van de melkweg is.

Bereik onmogelijke snelheden in opwindende futuristische races in een uitgebreide campagne voor één speler en competitieve multiplayer. Diepgaande controlesystemen, robuuste hovership-aanpassingen en een geweldige soundtrack maken Redout II de belangrijkste anti-zwaartekrachtracer.

Belangrijkste kenmerken

  • Snelheid en controle – In de traditie van anti-zwaartekracht raceklassiekers zoals wipEout en F-Zero, ervaar razendsnelle snelheden en een intuïtief rijsysteem dat Redout II geweldig maakt om op te pikken en te spelen, maar ook lonend voor degenen die voorbereid zijn om het superhoge vaardigheidsplafond onder de knie te krijgen. Buig, loop en duik door de meest waanzinnige wendingen en sprongen in de geschiedenis van racegames.
  • Uitgebreide Carrière-modus – Vlieg door honderden evenementen op 36 unieke circuits – die allemaal omkeerbaar zijn! Van Arena Races en Time Attacks tot Last Man Standing en intense Boss Races, schiet langs de concurrentie en domineer de finish.
  • Competitieve multiplayer – Race tegen anderen in intense online multiplayer-actie voor 12 spelers. Duik in nieuwe uitdagingen met regelmatig toegevoegde aangepaste inhoud, naast seizoenen met unieke esthetische beloningen.
  • Uitgebreide aanpassing – Kies uit 12 verschillende chassis en pas je eigen hovership volledig aan met een ongelooflijke selectie van voortstuwers, stabilisatoren, roeren, intercoolers, kleppen, magneten, vleugels, spoilers, raketmotoren, verf en meer! Maak en deel je beste high-speed highlights met de fotomodus.
  • Verbluffende soundtrack – Met elektronische supersterren, waaronder de legendarische Giorgio Moroder en veelgeprezen talenten als Zardonic en Dance with the Dead. Onze muziekmeester-algoritmen mixen naadloos en dynamisch tracks op basis van realtime racegegevens.