Redout 2 – Winter Pack DLC + gratis update

Redout 2 – Winter Pack DLC + gratis update

Spelers van Redout 2 op de Nintendo Switch hebben nu toegang tot aanvullende content dankzij de gratis update en tot de betaalde downloadbare content die bekend staat als het Winterpakket.

Het nieuwe downloadbare contentpakket bevat de Fear Rupes-setting met vier nieuwe racebanen en één nieuwe baasbaan, die allemaal in beide richtingen kunnen worden gespeeld. Verder zijn er 29 nieuwe cosmetische stukken, livreien en cosmetische stukken, evenals 28 volledig nieuwe carrière-evenementen.

video
play-rounded-fill

Winterpakket-DLC

Met de downloadbare content “Winter Pack” racen spelers door Mercury’s ijsvlaktes en door lava geteisterde kloven voor supersnelle actie met enkele echt dramatische temperatuurschommelingen. De gloednieuwe Horror Rupes-setting heeft vier unieke tracks, drie basiscourses en een boss-track, die allemaal in beide richtingen kunnen worden gespeeld. Er zijn nu ook in totaal 28 nieuwe carrière-evenementen, 29 bonusgoederen waaronder livreien, kleuren en cosmetica, en nieuwe muziek gecomponeerd door Dance With the Dead.

De downloadbare content kan gratis worden verkregen door eigenaren van een seizoenspas, of kan afzonderlijk worden gekocht voor $ 9,99.

Spelers van Redout 2 hebben nu toegang tot een nieuwe trainingsmodus na het downloaden van de laatste gratis update. Dit geeft spelers de kans om hun talenten te testen door een oneindig aantal ronden te racen op een willekeurig circuit.

Over Redout 2

Het meest intense en opwindende racespel van het universum.

Redout 2 is een eerbetoon aan de originele arcade-racegames en het vervolg op het zeer gerenommeerde Redout. In Redout racet een van de meest populaire sporten in de melkweg door de apocalyptische woestenijen van een halfverlaten aarde. Redout 2 is een eerbetoon aan de iconische arcade-racegames.

Je neemt deel aan intense, toekomstige races waarin je probeert snelheden te bereiken die onhaalbaar zijn als onderdeel van een langdurige campagne voor één speler en in multiplayer tegen andere spelers. Redout 2 is de beste anti-zwaartekracht racegame vanwege de ingewikkelde besturingsmethodes, uitgebreide aanpassingen aan hoverships en verbluffend geluidsontwerp.

Zowel snelheid als controle

Ervaar razendsnelle snelheden en een intuïtief rijsysteem waardoor Redout 2 geweldig is om op te pakken en te spelen, maar ook lonend voor degenen die bereid zijn het extreem hoge vaardigheidsplafond onder de knie te krijgen. Redout 2 is een Anti-Gravity racegame die de traditie van klassieke titels in het genre volgt. Race door de meest extreme bochten en sprongen die ooit in een racegame zijn gezien door te buigen, te lussen en over het terrein te duiken.

Uitgebreide focus op iemands carrièremodus

Vlieg door honderden evenementen verspreid over 36 verschillende racebanen, die allemaal in de andere richting kunnen worden gereden. Je kunt de finish domineren in alles van Arena Races en Time Attacks tot Last Man Standing en dramatische Boss Races als je de concurrentie kunt verslaan.

Competitie Spannende online competitie waarin je het opneemt tegen andere spelers in een multiplayer-setting. Stort je in nieuwe uitdagingen met voortdurend bijgewerkt creatief materiaal en doe dit naast seizoensevenementen die je belonen met unieke grafische trofeeën.

Volledige aanpasbaarheid aan uw behoeften

U kunt uw eigen zweefschip volledig personaliseren door te kiezen uit een van de 12 unieke chassis en vervolgens te kiezen uit een verbazingwekkende verscheidenheid aan add-ons, waaronder propellers, stabilisatoren, roeren, intercoolers, kleppen, magneten, vleugels, spoilers, raketmotoren, kleuren en meer! Met de Picture Mode kunt u uw mooiste high-speed hoogtepunten creëren en delen.