Redout II – Komt op 26 Mei

Redout II – Komt op 26 Mei

Redout II werd vorig jaar aangekondigd door uitgever Saber Interactive en ontwikkelaar 34BigThings. Fans van de high-speed raceserie kunnen nu hun agenda markeren! Beide bedrijven hebben officieel aangekondigd dat het vervolg op 26 mei 2022 op Nintendo Switch en andere belangrijke platforms zal verschijnen.

video

Over Redout II

Redout II is de racegame van de toekomst, die wordt gelanceerd met 36 verschillende circuits, die elk omgekeerd kunnen worden gespeeld voor in totaal 72 circuits. Schiet, kantel en boost je een weg door verbluffende, adembenemende cursussen in een aantal spelmodi, waaronder een uitgebreide campagne voor één speler en competitieve online multiplayer voor maximaal 12 spelers op pc, PlayStation, Xbox en Switch, en maximaal zes spelers op Switch. Pas uw hovership aan met een overvloed aan instellingen en ervaar de spanning van een uitdaging die bij uw smaak past dankzij het innovatieve kalibratiesysteem van Redout II.

Functies

Redout II is geweldig om op te pakken en te spelen, maar echt de moeite waard voor iedereen die zijn superhoge vaardigheidsplafond onder de knie kan krijgen. Hij heeft razendsnelle snelheden van meer dan 1.000 km/u en een intuïtief rijsysteem.

Uitgebreide carrièremodus – Race door honderden evenementen op 36 verschillende circuits, waarvan er vele omkeerbaar zijn! Schiet langs de tegenstander en verover de finish in alles van Arena Races en Time Attacks tot Last Man Standing en dodelijke Boss Races.

Concurrerende multiplayer-modus – Neem het op tegen andere spelers in felle online multiplayer. Duik in nieuwe uitdagingen met nieuwe gepersonaliseerde inhoud en seizoenen die extra prijzen opleveren.

Kies uit 12 verschillende chassis en personaliseer je hovership volledig met een verbazingwekkend assortiment van voortstuwingsorganen, stabilisatoren, roeren, intercoolers, kleppen, magneten, vleugels, spoilers, raketmotoren, verf en meer!

Ervaar een futuristische soundtrack – Muziek naadloos en dynamisch gemengd op basis van realtime racegegevens door prominente elektronische muzikanten zoals de grote Giorgio Moroder en erkende talenten zoals Zardonic en Dance with the Dead.

Fotomodus — Gebruik de fotomodus van Redout II om uw mooiste snelle momenten vast te leggen en te delen.

Ad