Redout II – Opnieuw uitgesteld, mikt nu op juli 2022

Redout II – Opnieuw uitgesteld, mikt nu op juli 2022

Saber Interactive en ontwikkelaar 34BigThings hebben verklaard dat de Nintendo Switch-versie van Redout II nog meer vertraging zal oplopen. In plaats van op 16 juni 2022 met andere platforms uit te brengen, wordt de Nintendo Switch-versie in juli 2022 uitgebracht om de game “extra verfijningstijd” te bieden.

Over Redout II

Het snelste racespel ter wereld

Redout 2 is een terugkeer naar vintage arcade-racegames en het veelgeprezen vervolg op Redout, waarin racen door de apocalyptische woestenij van een halfverlaten aarde een van de populairste sporten van de melkweg is.

Spannend futuristisch racen met onvoorstelbare snelheden in een uitgebreid verhaal voor één speler en competitieve multiplayer. Redout 2 is de beste anti-zwaartekracht racer, met diepgaande controlemechanismen, uitgebreide hovership-aanpassingen en een fantastische soundtrack.

BELANGRIJKE KENMERKEN

Snelheid en controle – In de geest van anti-zwaartekracht raceklassiekers zoals Wipeout en F-Zero, heeft Redout 2 razendsnelle snelheden en een eenvoudig rijsysteem, waardoor het leuk is om op te pakken en te spelen, maar ook lonend voor degenen bereid om het superhoge vaardigheidsplafond onder de knie te krijgen. Buig, loop en duik je een weg door de gekste wendingen en sprongen in de geschiedenis van racegames.

Uitgebreide carrièremodus – Race door honderden evenementen op 36 verschillende circuits, waarvan er vele omkeerbaar zijn! Schiet langs de tegenstander en verover de finish in alles van Arena Races en Time Attacks tot Last Man Standing en dodelijke Boss Races.

Competitieve multiplayer: neem het op tegen andere spelers in een online multiplayerrace voor 12 spelers. Duik in nieuwe uitdagingen met constant geïntroduceerd gepersonaliseerd materiaal, evenals seizoenen met duidelijke visuele beloningen.

Kies uit 12 verschillende chassis en ontwerp volledig je eigen hovership met een verbazingwekkend assortiment van voortstuwingsorganen, stabilisatoren, roeren, intercoolers, kleppen, magneten, vleugels, spoilers, raketmotoren, kleuren en meer! Met de fotomodus kun je je mooiste high-speed highlights maken en delen.

Soundtrack Met geweldige elektronische muzikanten zoals de beroemde Giorgio Moroder en veelgeprezen artiesten zoals Zardonic en Dance with the Dead. Gebaseerd op realtime racegegevens, mixen onze muziekmeester-algoritmen soepel en dynamisch nummers.

Ad