Releasedatum verwijderd voor for Burnout Paradise Remastered

Releasedatum verwijderd voor for Burnout Paradise Remastered

Eerder de Nintendo Switch eShop geüpdatet met een geschatte releasedatum van 19 juni 2020 voor Burnout Paradise Remastered.

Poef en het is weg

Als je echter je agenda’s hebt gemarkeerd in afwachting van de lancering, wil je misschien wachten tot verdere bevestiging.

Het lijkt erop dat de Nintendo Switch eShop deze geschatte datum heeft verwijderd en opnieuw heeft vervangen door een vage ‘TBD’ of ‘Beschikbaar 2002’. Het is mogelijk dat iemand per ongeluk te vroeg de echte releasedatum heeft laten zien.

Over Burnout Paradise Remastered

De miljoenen verkochte Burnout ™ -franchise racet voor het eerst op de Nintendo Switch.

Maak van actie je tweede naam terwijl je heerst over de open straten van Paradise City, in Burnout ™ Paradise Remastered. Test de grenzen van vaardigheid en uithoudingsvermogen terwijl je de grenzen van snelheid zelf verlegt. Raas door hectische lanen in het centrum naar wilde bergwegen. Breek door het verkeer, vernietig je tegenstanders en gebruik de open stad om snelkoppelingen te vinden. Laat je vrienden in het stof en bepaal je route naar de overwinning – of crash met een spectaculair en verwoestend effect.

Boordevol 8 extra content, met meer dan 130 voertuigen, nieuwe gebieden om te verkennen zoals Big Surf Island en honderden online uitdagingen, omarm stunts met een hoog octaangehalte en moedwillige vernietiging in een van de grootste arcade-racers. Volledig geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch in 60 FPS, inclusief pinch-and-pull-kaartbediening voor gemakkelijke navigatie. Burnout Paradise Remastered is de ultieme rij-speeltuin om met vrienden of onderweg te spelen.

Ad