Remedium komt

Remedium komt

Remedium is een razendsnel twin-stick schietspel dat voor de Nintendo Switch wordt ontwikkeld door Buka Entertainment en Sobaka Studio. De game speelt zich af in een sombere post-apocalyptische Renaissance-setting. Een tijdschema voor de release van de game is nog niet bekendgemaakt.

video
play-rounded-fill

Over Remedium

Het was ruim honderd jaar geleden dat de vreselijke ziekte het hele continent had geteisterd en bijna iedereen die daar woonde in krankzinnige mutanten had veranderd. Achter de massieve muren die de vestingsteden omringden, waren er maar een paar mensen die wisten te overleven. Jij bent een van hen, maar helaas is je geluk op sinds je ziek was toen je buiten de stadspoorten aan het opruimen was. Je enige overlevingskans is om langs de zwermen mutanten en hersenschimmen te komen naar de bron van de remedie. Veel succes!

Uw ziekte wordt erger! Bestrijd de pest door de symptomen om te zetten in een voordeel voor jezelf. Als u echter geen oplossing voor uw ziekte vindt, zult u er ook niet tegen kunnen, dus zet u schrap om keer op keer om te gaan met de voortdurend evoluerende vormen ervan.

Ontwikkel je vaardigheden in de raadselachtige kunst van de alchemie! Beheers de kunst van het verzinnen van krachtige injecties, drankjes en amalgamen, zodat u uw gevechtseffectiviteit tegen de vreselijke ziekte-spawn kunt vergroten.

Maak gebruik van de enorme verzameling dodelijke wapens die tot je beschikking staan ​​en slacht de legioenen hersenschimmen, mutanten, elementalen, waterspuwers en golems af.

Je zult heel snel ontdekken wat er in de schaduw op de loer ligt… heel snel…

De eShop op de Nintendo Switch zou de locatie moeten zijn voor de digitale lancering van Remedium. Houd de komende dagen meer informatie over de game in de gaten.