Remnant: From the Ashes komt

Remnant: From the Ashes komt

Uitgever THQ Nordic en maker Gunfire Games hebben een nieuwe Nintendo Switch-editie van hun game Remnant: From the Ashes onthuld.

video
play-rounded-fill

About Remnant: From the Ashes

Nadat eind 2021 een beoordeling voor de game verscheen, werd aangenomen dat Remnant: From the Ashes op het systeem van Nintendo zou worden uitgebracht. Maar het werd pas de laatste tijd schriftelijk geverifieerd. De officiële releasedatum is door THQ Nordic bekendgemaakt op 21 maart 2023.

Een oud kwaad uit een ander rijk heeft de aarde volkomen gedestabiliseerd. Je moet alleen of met maximaal twee andere overlevenden beginnen als een van de laatste overlevenden van de mensheid om zwermen verschrikkelijke monsters te verslaan in een poging om terrein te winnen, te herbouwen en te herstellen wat verloren was.

Kenmerken

  • Ontdek dynamisch geproduceerde werelden die altijd evolueren en nieuwe landschappen, tegenstanders, zoektochtmogelijkheden en gebeurtenissen in de wereld produceren die je kunt ervaren.
  • Doe ervaring op, rijke schatten en upgrade materialen door tegenstanders en epische eindbazen te verslaan, zodat je een dodelijk arsenaal aan bepantsering, wapens en aanpassingen kunt creëren.
  • Om je overlevingskansen te vergroten, werk je samen met maximaal twee andere spelers. Om de moeilijkste moeilijkheden van het spel te overwinnen en de grootste beloningen te ontgrendelen, is samenwerking essentieel.

Op de Nintendo Switch is Remnant: From the Ashes zowel fysiek als digitaal beschikbaar.

Ad