Remote Life komt deze maand uit

Remote Life komt deze maand uit

Om Remote Life naar consoles te brengen, is uitgever Ratalaika Games een samenwerking aangegaan met ontwikkelaar Next Game Level. Op 27 mei 2022 wordt de shooter uitgebracht op de Nintendo Switch.

Remote Life is een side-scrolling space shooter in twee dimensies.

video
play-rounded-fill

Over Remote Life

De afbeeldingen zijn vooraf gerenderde 3D-sprites die prachtig geanimeerd zijn. Het zit vol met angstaanjagende beesten. De achtergronden zijn verbluffend en vormen een prachtige aanvulling op het Alien-universum. De bazen zijn zo griezelig en beangstigend dat de cg-artiest ze met gesloten ogen moest maken.

Er zijn verschillende wapens beschikbaar. Je wordt omringd door zo’n fantastisch overtuigende Brutal-Frenetic-Sci-Fi-Techno-Alien World dat je praktisch de dampen kunt ruiken die de aliens produceren wanneer je ze afblaast. De muziek past uitstekend bij het thema en de snelheid van de game. Deze game dompelt je volledig onder in een onbekend universum.

Belangrijkste kenmerken

  • Ontzagwekkende visuele effecten
  • 16 ongelooflijke missies, elk uniek en garanderen een breed scala aan spelopties.
  • Elk niveau is een uniek avontuur
  • Niveauvoortgang automatisch opslaan
  • Meer dan 18 wapens, een geweldige sfeer en een mysterieus verhaal

Een trainings-/zelfstudiefase die je helpt de spelprincipes te begrijpen voordat je doorgaat naar de hoofdmissies. Drie moeilijkheidsgraden om uit te kiezen op basis van je vaardigheden en ervaring. Daarnaast is een I.A. systeem zal je vaardigheden beoordelen en je helpen met extra levens indien nodig.

Kies tussen moderne HD-graphics, een 8-bits grafische modus of een 16-bits grafische stijl om de indruk te wekken van een oude thuiscomputer of een arcadekast.

3 ruimteschepen (vier verschillende kleuren om uit te kiezen) + unieke voertuigen

Er zijn veel tegenstanders en ze hebben geen saaie vijandelijke patronen, maar ze hebben wel agressieve IA.

Escortmissies zijn uniek. Ze hebben veel aandacht en bekwaamheid nodig.

Verkenningstaken in uitgestrekte open werelden.

Remote Life is niet je typische remake-, reboot- of nostalgische trip. Het vertegenwoordigt een nieuwe manier om een ​​2D-spel in de ruimte te spelen.

Verhaal

Een enorme en gevaarlijke buitenaardse bijenkorf is op weg naar de aarde. Het kan alleen worden verslagen door het van binnenuit te betreden en te vernietigen. Jij bent John Leone, een gedurfde piloot die klaar is om de volledige macht van zijn arsenaal op de kaken van terreur te ontketenen! Neem je ruimteschip en red de wereld. Ontdek waarom buitenaardse wezens de mensheid aanvallen en leer over het vreemde verhaal achter de invasie. Maar bovenal, RED ONZE PLANEET!

De Nintendo Switch eShop verkoopt Remote Life voor $ 18,99 / € 17,99 / £ 14,99.

Ad