Remothered: Broken Porcelain – Ashmann Residents Trailer

Remothered: Broken Porcelain – Ashmann Residents Trailer

De actie- en horrortitel Remothered: Broken Porcelain werd uitgesteld tot oktober van dit jaar, zodat het ontwikkelingsteam de titel meer glans kon geven, maar als de trailer iets te zeggen zeggen hebben, gaat dat redelijk goed.

Indie-uitgever Modus Games heeft een trailer gedeeld waarin de opvallende cast van de horrorthriller Remothered: Broken Porcelain wordt belicht, gemaakt en ontworpen door Darril Arts en ontwikkeld door Stormind Games, die de spelers koude rillingen zal bezorgen ‘stekels als het op 20 oktober pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One bereikt.

Maak kennis met Jennifer en de rest van Remothered: Broken Porcelain’s hoofdpersonages door de trailer hieronder te bekijken.

video

Over Remothered: Broken Porcelain

Remothered: Broken Porcelain zal fysiek beschikbaar zijn in Europa en kan nu worden gereserveerd. In de clip wordt ontdekt dat de jonge buitenbeentje Jennifer kennis maakt met de gezichten en angsten van The Ashmann Inn, een afgelegen etablissement op een berghelling doordrenkt van mysterie.

Van het ongelooflijk koude beheer van de residentie tot het gerucht dat een figuur in een mantel wordt gekweld die alleen bekend staat als porselein, Jennifer staat voor tal van uitdagingen om zich in haar nieuwe huis te vestigen.