Remothered – Broken Porcelain – Developer Diary #1

Remothered – Broken Porcelain – Developer Diary #1

Modus Games publiceerde de eerste video met ontwikkelaarsagenda voor Remothered: Broken Porcelain. Het ontwikkelaarsdagboek geeft een kijkje achter de inspiratie voor de game.

Remothered: Broken Porcelain, dat in 2020 naar de Nintendo Switch komt.

Bekijk de volledige video om te leren hoe Remothered: de verleidelijke cast van Broken Porcelain en de meer dan levensgrote conflicten die hun individuele motieven overkoepelen, vormen een van de meest verwachte horrorervaringen van dit jaar.

video

Developer Diary

Indie-publicatielabel Modus Games heeft vandaag een diepgaande duik gedeeld in de verontrustende thema’s en onontkoombare spanning van Remothered: Broken Porcelain, de survival horror game die later dit jaar PlayStation 4, Nintendo Switch, PC en Xbox One bereikt. Remothered is een spel van Darril Arts, gemaakt en geregisseerd door Chris Darril en ontwikkeld door Stormind Games.

De nieuwe look beschrijft hoe de aspiraties van auteur Chris Darril voor een trilogie van romans een cult-klassieke spelserie inspireerden, gebaseerd op typische horrorwerken waaronder Rosemary’s Baby, The Birds en Psycho om een ​​aangrijpend mysterie tot leven gebracht door Stormind Games te brengen spannende gameplay. 

Over Remothered – Broken Porcelain

Remothered: Broken Porcelain bouwt voort op de veelgeprezen cultklassieker Remothered: Tormented Fathers ‘schokkende vertelling, herenigt spelers met Rosemary Reed en haar onvermoeibare streven naar waarheid terwijl ze een nieuwe heldin introduceert, Jennifer.

Jennifer is aangetrokken tot de onrustige Ashmann Inn en moet vindingrijkheid beheersen om de bovennatuurlijke bedreigingen die om elke hoek op de loer liggen te overleven, ontmoetingen waar mogelijk vermijden en wanhopig de dood afweren wanneer stealth haar tekort schiet.