Remothered: Broken Porcelain – Home For The Holidays Trailer

Remothered: Broken Porcelain – Home For The Holidays Trailer

Modus Games en Stormind Games hebben een nieuwe trailer voor horrorspel Remothered: Broken Porcelain gepubliceerd. Deze nieuwste trailer toont ons de verschillende kamers in Ashmann Inn, evenals de bovennatuurlijke bedreigingen die in deze kamers bestaan.

Home for the Holidays

Een nieuwe kijk op de Ashmann Inn, de onheilspellende thuis weg van huis gasten zullen zich vestigen wanneer Remothered: Broken Porcelain wordt uitgebracht op PlayStation 4, Nintendo Switch, PC en Xbox One in 2020.

De gameplay-geleide videotour toont klanten in hun toekomstige kamers in het uitgestrekte interieur van Ashmann Inn vol met griezelige sfeer, onuitsprekelijke geheimen en bovennatuurlijke bedreigingen.

Met zowel het etablissement als de bewoners die duistere mysteries herbergen, zorgt het vreselijk alomtegenwoordige gevoel van spanning dat elke kamer vult voor een onvergetelijk verblijf. Maak kennis met het griezelige decor van de herberg en ontmoet de attente hoofdhuishoudster door de volledige, meedogenloos enge trailer hier te bekijken;

Over Remothered: Broken Porcelain

Remothered: Broken Porcelain volgt en gaat vooraf aan de angstaanjagende gebeurtenissen van het cult-klassieke survival-horrorspel Remothered: Tormented Fathers, het uitbreiden van een boeiend universum geïnspireerd op de meest invloedrijke hoofdrolspelers en klassieke thema’s van het bredere genre.

De nieuwste verzorger, Ashmann Inn, sluit zich aan bij de terugkerende heldin Rosemary. Leer deze cruciale personages en meer kennen door de tekensynopsis van Modus Games vorige maand opnieuw te bezoeken door de officiële site hier te bezoeken: https://www.remothered.com/remothered-broken-porcelain/