Remothered: Broken Porcelain komt op meerdere platforms op 25 augustus

Remothered: Broken Porcelain komt op meerdere platforms op 25 augustus

Uitgever Modus Games en ontwikkelaar Stormind Games hebben aangekondigd dat Remothered: Broken Porcelain op 25 augustus via Steam wordt uitgebracht op Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

video
play-rounded-fill

Over Remothered: Broken Porcelain

Broken Porcelain brengt een overvloed aan welkome veranderingen in de serie, introduceert nieuwe gameplay- en storytelling-elementen die de personages nieuw leven inblazen en een ongekend niveau van onderdompeling in dit spookachtige avontuur – perfect voor zowel nieuwe als terugkerende fans van de serie.

De waarheden begraven in de Ashmann Inn zullen niet gemakkelijk worden ontdekt – de vele mysteries zijn met elkaar verweven en worden bewaakt door de dreigende dreiging van de stalkers, krachtige jagers die vastzitten in de tijd en de grenzen van de muren. Overleven vergt meer dan alleen snelle reacties, aangezien een strategische en vindingrijke aanpak snel cruciaal wordt in dit spookachtige avontuur. Wees slim – als u weet wat de beste tijd is om te sluipen, vluchten of dreigende gevaren te bestrijden, kunnen de jagers snel de prooi worden.

Belangrijkste kenmerken

  • Spannende psychologische plot. De bekroonde cultklassieker Remothered keert terug in Broken Porcelain, het perfecte startpunt voor nieuwe fans die de franchise ontdekken en voor veteranen uit de serie die op zoek zijn naar extra kennis over de evenementen en personages van Tormented Fathers.
  • Realistische survival-horror. De Ashmann Inn is even rijk aan middelen als gevaren. Doorzoek de omgeving voorzichtig op zoek naar items om je te helpen bij het verkennen van verontrustende locaties die ernstige geheimen van een angstaanjagend verleden verbergen.
  • Intense Stealth-gameplay. Dwaal rond in de schaduw van Ashmann Inn en gebruik alles wat tot je beschikking staat om vijanden af ​​te leiden voor een vindingrijke ontsnapping.
  • Onderzoek en ontsnap. Uitdagende puzzels, uitgebreide kennis en een angstaanjagende soundtrack van componist Luca Balboni (Remothered: Tormented Fathers, Mine, Watch Them Fall) transformeert de donkere en sombere sfeer in een angstaanjagende ervaring die spelers lang na het spel achtervolgt. </ Li >
  • Boeiende personages. Het aantal charismatische personages groeit naarmate de favorieten van fans terugkeren om te voldoen aan alle nieuwe toevoegingen aan de cast, geïnspireerd door de protagonisten van horrorklassiekers.
  • Realtime cinematica. In een eerste serie zullen volledig geanimeerde realtime cinematics de personages en de wereld van Remothered nieuw leven inblazen voor een ongekend niveau van onderdompeling.
Ad