Remothered: Broken Porcelain – Story So Far trailer

Remothered: Broken Porcelain – Story So Far trailer

De releasedatum voor het vervolg van het survivalhorror Remothered: Broken Porcelain is later deze maand, dus dit is het perfecte moment om de serie in te halen.

Als je een opfriscursus nodig hebt over de gebeurtenissen van de laatste game, dan heeft het team je gesorteerd, want ze hebben zojuist een trailer voor het verhaal uitgebracht die je op de hoogte houdt van wat er tot nu toe is gebeurd.

video

Verhaal tot nu toe

De synopsis beschrijft de verdwijning van een jong meisje genaamd Celeste, terwijl ze de gebeurtenissen in Remothered: Tormented Fathers samenvat, waarin de nieuwsgierige Rosemary Reed’s zoektocht naar antwoorden en de verontrustende waarheden die ze heeft ontdekt wordt geschetst.

De video vormt dan het toneel voor Remothered: Broken Porcelain, dat zich aansluit bij een buitenbeentje, Jennifer, na haar aankomst in de onheilspellende Ashmann Inn en ziet Rosemary terugkeren naar haar onderzoek rond Celeste.

Over Remothered: Broken Porcelain

Remothered: Broken Porcelain dient als prequel en vervolg op zijn voorganger, waardoor de gespannen sfeer en verhaallijnen van de serie worden geëvolueerd en spelers nieuwe manieren krijgen om verontrustende vijanden af ​​te weren.

De surrealistische bedreigingen van de Ashmann Inn kunnen vriend in vijand veranderen, dus spelers doen er verstandig aan om scherp te blijven terwijl ze Jennifer en Rosemary helpen de antwoorden te vinden waar ze wanhopig naar op zoek zijn.

Remothered: Broken Porcelain wordt op 20 oktober uitgebracht voor de Nintendo Switch

Ad