Remothered: Tormented Fathers komt eraan

Remothered: Tormented Fathers komt eraan

Survival horror titel Remothered: Tormented Fathers is aangekondigd voor de Nintendo Switch.

De game bevat de beroemde componist Nobuko Toda en de ontwikkelaar Stormind Games is momenteel op zoek naar een uitgever voor de Nintendo Switch-versie in Japan.

Over Remothered: Tormented Fathers

Remothered: Tormented Fathers is de pure en realistische survival horror videogame. Een spel van Darril Arts, geregisseerd door Chris Darril, ontwikkeld door Stormind Games.

Psychologie speelt een grote rol in het spel: helden en vijanden zijn atypisch en de grens tussen goed en kwaad is wazig.

Het plot is rijk aan onvoorspelbare wendingen, maar het raakt tegelijkertijd. De ontwikkeling van het spel is vergelijkbaar met die van een filmvertelling, waarbij de speler zich perfect identificeert met het personage. De soundtrack, gecomponeerd door Nobuko Toda (Final Fantasy, Halo, Metal Gear Solid) en Luca Balboni, versterkt de angstaanjagende sfeer van het spel.

Het verhaal draait om Rosemary Reed, een fascinerende 35-jarige vrouw, die het huis van Richard Felton bereikt, om onderzoek te doen naar de verdwijning van een meisje genaamd Celeste. De vrouw wordt begroet door Gloria, de verpleegster die voor de oude Richard zorgt. Wanneer Dr. Felton de ware bedoelingen van Rosemary begrijpt, begint de angst.

Steam Trailer Remothered: Tormented Fathers

video
play-rounded-fill

Remothered: Tormented Fathers heeft nog geen releasedatum voor Nintendo’s nieuwste platform, maar als dat eenmaal het geval is, laten we je dat weten.