Remothered: Tormented Fathers komt in 2019

Remothered: Tormented Fathers komt in 2019

De geluiden uit je kast worden al snel angstaanjagender dan ooit tevoren.

DICO heeft aangekondigd dat horrorspel Remothered: Tormented Fathers op weg is naar Nintendo Switch ergens in 2019.

video

Over Remothered: Tormented Fathers 

Verken een mysterieus landhuis als Rosemary Reed en ontdek het mysterie van een angstaanjagende, door bloed doordrenkte cultus binnenin!

Rosemary Reed, een fascinerende 35-jarige vrouw, bereikt het huis van een gepensioneerde notaris, Dr. Felton, die wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. De vrouw wordt begroet door mevrouw Gloria, de verpleegster die voor de oude man zorgt.

Wanneer Rosemary zichzelf en haar ware bedoelingen onthult, begint de angstaanjagende angst. Rososary’s onderzoek zal haar doen geloven dat de verdwijning van de dochter van de man Celeste een verschrikkelijk bloedbad verbergt. Dr. Felton en zijn vrouw, Arianna, zouden de enigen kunnen zijn die de waarheid kennen, inclusief het geheim achter Celeste’s echte identiteit en een fanatieke cultus van gekloonde nonnen in rood.

De ontwikkelaars van de titel hebben bevestigd dat zij ook de Switch-port wereldwijd zullen leiden. Hoewel ze niet meer details konden bieden, beloofden ze voorlopig een release-venster van 2019.

Ad