REMOTHERED: TORMENTED FATHERS – Reveal Trailer, komt 26 Juli

REMOTHERED: TORMENTED FATHERS – Reveal Trailer, komt 26 Juli

Darril Arts en Stormind Games kondigden met trots aan dat Nintendo Switch-bezitters hun meesterstuk van horror, Remothered: Tormented Fathers, vanaf 26 juli eindelijk kunnen trotseren.

De overdracht op Nintendo Switch werd gedaan door DICO Co., Ltd. Het spel oogst ongelooflijke lof en veel prijzen sinds de eerste release en brengt nu zijn kenmerkende, puristische horror naar de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over REMOTHERED: TORMENTED FATHERS

In Remothered neemt de speler de rol over van Rosemary Reed, een vrouw die onderzoek doet naar de verdwijning van een meisje, Celeste. Ze arriveert bij het huis van de adoptie vader van Celeste, Richard, om aanwijzingen te zoeken maar wordt snel geblokkeerd.

Ze sluipt ‘s avonds terug naar huis en merkt dat ze vecht voor haar leven in een nachtmerrie.

Remothered heeft serieuze lof ontvangen van zowel zijn spelers als de media en won 11 prijzen voor zijn aangrijpende verhaal, gespannen gameplay en all-star soundtrack gecomponeerd door muzieklegendes zoals Nobuko Toda (Metal Gear Solid, Kingdom Hearts, Halo) en Luca Balboni (Mine, Watch Them Fall). Deze ervaring komt voor de eerste keer naar de Nintendo Switch met volledige ondersteuning voor de kenmerkende draagbaarheid en besturingsschema’s van de console.

Chris Darril, auteur en creatief directeur van Remothered

Ik wil onze loyale community heel erg bedanken voor het feit dat we ons verhaal hebben kunnen overbrengen op de Nintendo Switch zodat nog meer mensen het kunnen ervaren. We willen dat fans van serieuze horrorspellen op elk platform weten dat ontwikkelaars zoals wij er altijd zullen zijn om krachtige verhalen voor hen te creëren.

Antonio Cannata, CEO en mede-oprichter van Stormind Games

We kunnen niet wachten om Nintendo-fans te laten zien dat ze ook toegang hebben tot een diepe, angstaanjagende survival-horror-ervaring. We zijn niet alleen erg trots op onze unieke positie als opvolger van klassieke survival-horrorspellen, maar ook een van de weinigen die dat genre bij de Switch brengt.

Remothered: Tormented Fathers Belangrijkste functies

  • Veel manieren om te overleven – Misleid uw stalkers met de eindeloze combinaties van speldynamica: sluipen, actie, strategie, hide & run.
  • Psychologische plot – Tekens in het verhaal zijn gewone mensen die in enge monsters veranderen.
  • Filmachtige filmscènes – Dankzij zijn indrukwekkende richting creëerde Chris Darril een verhaal rijk aan complexe, levensechte karakters.
  • Audio aanwijzingen – Gebruik de 3D audio geluidseffecten om te begrijpen wanneer je stalkers dichterbij komen.
  • Geen health bars – Je lichaam is de enige manier om te begrijpen hoe het met je gaat.
  • Realistische puzzels – Omgevingen en personages zijn ontworpen om realistisch en geloofwaardig te zijn.
  • Real-time laden – Ontdek het landhuis zonder u zorgen te maken over lege momenten of saaie laadtijden.
Ad