Republique: Anniversary Edition – Eerste 30 minuten

Republique: Anniversary Edition – Eerste 30 minuten

We krijgen een glimp van Republique: Anniversary Edition op Nintendo Switch dankzij een 30 minuten durende gameplay-video geleverd door Handheld Players. Deze verhalende stealth-actiegame is uitgebracht op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Republique: Anniversary Edition

Je krijgt een telefoontje van Hope, een dame die gevangen zit in Metamorphosis, een geheime autoritaire staat. Help Hope te ontsnappen aan een web van gevaar en bedrog door het complexe monitoringnetwerk van het land te hacken. Gebruik beveiligingssystemen om bewakers af te leiden, complexe raadsels op te lossen, verborgen waarheden te ontdekken en te luisteren naar discussies van een breed scala aan personen, waaronder Rena Strober, Jennifer Hale, David Hayter en Dwight Schultz.

Houd Hope in leven in een spannend stealth-avonturenspel dat de gevaren van spionage door de overheid in het internettijdperk aanpakt.

De makers van

Camouflaj hebben nieuwe commentaartracks voor ontwikkelaars in de game toegevoegd aan REPUBLIQUE: Anniversary Edition.

De Switch eShop heeft nu Republique: Anniversary Edition. Er is taalondersteuning voor Engels, Japans, Portugees, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Koreaans en Chinees (vereenvoudigd).